Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Прв пут чуек ќе ги стае...
Знаев дека сум малер ама до толку неверуев!

07966214b9d3c4494612ed73dccad6a5.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Никој не вели дека ние ќе ја земеме титулата.Реално е да паднат во вториот дел од сезоната.Не откриваш нешто ново,сите го знаеме тоа.Слаба ротација.
@Castiel
Со што е слична оваа сезона на Интер со претходните сезони?Со сила се правите удрени или ? Не сме научиле од минатите сезони?wtf?Демек минатите сезони беше исто како оваа и на крајот стално бевме 7-8мо?
Ниту една сезона не беше слична на оваа !
Таа сезона за која што го дрвите со Манчини,не смее ни да се помисли да се спореди со оваа.Бевме први после неколку месеци,ама поради сплет на среќни околности.Никаква игра немавме тој период и сите утакмици ги добивавме со некој индивидуален потег и бранење до крајот.Неколку утакмици ги добивме во90+ а остатокот ги добивме со еден гол предност и бранење против семоќните Киево,Џенова и остали боранија екипи кои играа кои изгледаа како Барса против нас.
Со што може да се спореде таа сезона со оваа, еве просветли ме?
Треба да ти одговорам на ова или го глеаш натпреварот па се ти е јасно?

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Кога и да пројаде гомна Деко со неговите феноменално смешни доскочици Интер го јаде курот :icon_lol:

Моќниот состав на Интер у секоја линија појак 3 класи од Милан неможе да издржи темпо од 2 утакмице у недела со Порденоне и Удинезе :pos:

Се моли тој дечкото не му го знам никот да стае некоја смешна сликичка :backa:

Се правиш паметен нешто или ? Гледаш јас што имам напишано или?
Видов затоа и те прашав дали го глеаш натпрецарот па да го видип и одговорот на прашањето. Максимумот на Интер за оваа сезона е 3то место. Од скудето сеуште сте зад Наполи и Јуве.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

@Castiel
Никаде не реков дека сме поквалитетни од Јуве или Наполи.Незнам кај го прочита тоа.ЛШ и засилувања на лето и ќе бидеме задоволни.Тие што си правеа филм за скудетото, се вратија денес во реалноста.
Муабетот со тебе ми беше дека нема никаква врска оваа со тие претходните,ниту таа на Манчини не е за споредба со оваа.А муабетот на многумина овде ви е дека секоја година го правиме истото т.е се јачаме до полусезона па паѓаме.Минатите сезони бевме мизерија до полусезона.

Цццц 120 минути против факинг Порденоне, и одма покажаа колку се способни да врзат 2 меча за 3 дена.
Вака идната сезона со ЛШ/ЛЕ нема да биде нималку пријатна.
Да, но доколку Интер се пласира во ЛШ, ќе се инвестира и во длабочина на тимот. Сега како што стојат работите претенок е составот и само за едно натпреварување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom