Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.293
- Поени од реакции
- 8.312
Пу да ви ебам рѓите, ни есенска титула не може да освоите

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Само продужи да ги играш ерџански за 20 ден немора појќеПрв пут чуек ќе ги стае...
Знаев дека сум малер ама до толку неверуев!
![]()
Sent from my MI 5 using Tapatalk

Треба да ти одговорам на ова или го глеаш натпреварот па се ти е јасно?Никој не вели дека ние ќе ја земеме титулата.Реално е да паднат во вториот дел од сезоната.Не откриваш нешто ново,сите го знаеме тоа.Слаба ротација.
@Castiel
Со што е слична оваа сезона на Интер со претходните сезони?Со сила се правите удрени или ? Не сме научиле од минатите сезони?wtf?Демек минатите сезони беше исто како оваа и на крајот стално бевме 7-8мо?
Ниту една сезона не беше слична на оваа !
Таа сезона за која што го дрвите со Манчини,не смее ни да се помисли да се спореди со оваа.Бевме први после неколку месеци,ама поради сплет на среќни околности.Никаква игра немавме тој период и сите утакмици ги добивавме со некој индивидуален потег и бранење до крајот.Неколку утакмици ги добивме во90+ а остатокот ги добивме со еден гол предност и бранење против семоќните Киево,Џенова и остали боранија екипи кои играа кои изгледаа како Барса против нас.
Со што може да се спореде таа сезона со оваа, еве просветли ме?

Се правиш паметен нешто или ? Гледаш јас што имам напишано или?Треба да ти одговорам на ова или го глеаш натпреварот па се ти е јасно?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Вака идната сезона со ЛШ/ЛЕ нема да биде нималку пријатна.
Видов затоа и те прашав дали го глеаш натпрецарот па да го видип и одговорот на прашањето. Максимумот на Интер за оваа сезона е 3то место. Од скудето сеуште сте зад Наполи и Јуве.Се правиш паметен нешто или ? Гледаш јас што имам напишано или?
Да, но доколку Интер се пласира во ЛШ, ќе се инвестира и во длабочина на тимот. Сега како што стојат работите претенок е составот и само за едно натпреварување.Цццц 120 минути против факинг Порденоне, и одма покажаа колку се способни да врзат 2 меча за 3 дена.
Вака идната сезона со ЛШ/ЛЕ нема да биде нималку пријатна.