Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А како може Игуаин да се најде пред Џеко? Како што се сеќавам Џеко беше прв стрелец во Серија А минатата година.
По кој критериум се избира составот на сезоната во Серија А?
Што освои Рома со помош на Џеко?А како може Игуаин да се најде пред Џеко? Како што се сеќавам Џеко беше прв стрелец во Серија А минатата година.
По кој критериум се избира составот на сезоната во Серија А?
За Игуаин збори не за Икарди.Икарди е писател,подобар ебач и плус доаѓа од Аргентина ...Џеко е небитен.
За Игуаин збори не за Икарди.
и јас мислев за Игуаин ама спелувањето
Ако глеаш така цел тим на сезоната ќе треба да е од јуве што ќе биде ретардирано и ќе нема поента воопшто да се бираат најдобри 11 од лига. Друго Џеко имаше најдобра сезона од сите напаѓачи па затоа заслужува. Ипак се индивидуални награди не тимски.Што освои Рома со помош на Џеко?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Што освои Рома со помош на Џеко?
и јас мислев за Игуаин ама спелувањето
![]()

Со ова сакаш да кажеш дека Конте како играч за Јуве го нема барем истото значење како Гатузо за МиланОд навијачки аспект ептен многу ќе ни значи играчот кој ни беше идол да успее како тренер (поголемо значење има Гатузо од Сидорф и Инзаги, за Броки да не праиме муабет, а и реално она што е Гатузо за Милан не се споредува со Конте-како играч и тогашниот Јуве) . И затоа сите некако субјективно сме врзани со неговото назначување и потајно сите посакуваме да успее. Но, реалноста е друга.
Ја гарантирам дека Милан и со Гатузо ќе биде порастрчан подинамичен и поагресивен, и играчите ќе играат со поголем жар. Нема да бидат вакви мртвила.
?Со ова сакаш да кажеш дека Конте како играч за Јуве го нема барем истото значење како Гатузо за Милан?
Едит: Гледам никој не спомена досега, две утакмици за Де Роси
SQUALIFICA PER DUE GIORNATE EFFETTIVE DI GARA DE ROSSI Daniele (Roma): condotta gravemente antisportiva per avere, al 24° del secondo tempo, durante un'azione, con il pallone non a distanza di giuoco, colpito con uno schiaffo al volto un calciatore della squadra avversaria, senza procurargli danni fisici
Затоа што е еден од подобрите напаѓачи во Италија и ради него Наполи заврши второ место а и беа во трка за титулата.
Рома и Џеко кај беа ?

Лш Ама апсолутно нема никаква врска со најдбри 11 во серија А ама никакви. Индивидуални награди се ова. Џеко имаше подобра сезона од Игуаин. Не знам што не ти е јасно.Значи ако напаѓач од 6то пласираниот тим на крај на сезона има 30 гола а напаѓач на шампионот и финалист во ЛШ кој имал 25 гола најдобар треба да биде тој што дадол повеќе гола?
Ако барате признание за најмногу голови има таква награда.
Не го споредува квалитетот на Гатузо со Конте, секако дека е Гатузо подобар играч но Конте беше многу значаен за Јуве во тоа време дури и неколку сезони беше капитен пред да ја земи Дел Пиеро капитенската лента. За Гатузо како тренер не знаеме ништо, ако може да воведи ред и дисциплина во соблекувалната и да ги мотивира може да ја спаси Милан сезоната.Ај сеа и ти глупости тресеш. Ако глеаме ОБЈЕКТИВНО :
Тешко е ко играчи да ги споредиш Конте и Гатузо. Пресубјективно и многу тешко е да се споредуваат легенди, simple as that. Гатузо за Конте е, беше и ќе биде животно и светска класа.
Има многу повеќе утакмици изиграно, уште као копиљ играл за италијански репрезентации, има чинам 80 настапи само у сениорска репрезентација (плус десетици у млади категории), скоро 5 пати поише од Конте. Плус има 50ина настапи поише за Милан. Тоа е веќе многу, ме разбираш.
Ако го земете доприносот на Антонио и као тренер, тука више нема што да се збори. Ама како играч барем една класа е(беше) бољи Гатузо, колку год да е тешко да се споредуваат двајцава ради разлика у генерации и години (иако реално многу слични улоги имаа во своите клубови).
Не го негирам Антонио ко играч, далеку од тоа. И знам дека и он беше легенда во Јувентус. Ама со Рино да го споредиш, извини брат, не бива.