Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај Рома и Дефрел со повреда на колено. Само не велете дека се лигаментите во прашање. Која повреда по ред би била?
Кој дел од привремен менаџер не е јасен? Башка Анчелоти рече ќе одмара годинава така да не знам како би го земале.Анчелоти го имаш слободен и го зимаш Гатузо??![]()
А што мора привремен, не може некој од сега да го штима тимот за догодина?Кој дел од привремен менаџер не е јасен? Башка Анчелоти рече ќе одмара годинава така да не знам како би го земале.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Вчера е донесена одлука да се избрка Монтела. Сигурно преку ноќ нема да најдат и договорат квалитетен менаџер. Нема потреба да се брза со таа одлука сезоната и така е отидена у курац.А што мора привремен, не може некој од сега да го штима тимот за догодина?
Може Милан да освои ЛЕ со малку среќа во ждрепката, поточно поголемите имиња да се изелеминираат меѓу себе. Не се согласувам баш дека ви е се во курац отидено, Серие А да.Вчера е донесена одлука да се избрка Монтела. Сигурно преку ноќ нема да најдат и договорат квалитетен менаџер. Нема потреба да се брза со таа одлука сезоната и така е отидена у курац.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Апсолутно 0% шанси имаат да освојат ЛЕ. Моментално има подобри и повоиграни екипи од нив, нема теорија да освојат оваа сезона. Најискрено го зборувам ова, без заебанции. Ќе им дое Шахтјор главата ќе им ја дупне или некоја слична екипа, овие како пример ги земав. Не се освојува ЛЕ туку така, колку и да велиме дека е банда без команда натпреварување, сепак во нокаут фазите има доста квалитетни екипи.Може Милан да освои ЛЕ со малку среќа во ждрепката, поточно поголемите имиња да се изелеминираат меѓу себе. Не се согласувам баш дека ви е се во курац отидено, Серие А да.
Gi zaboravi ovde i Arsenal a mozno e od LS i Atletiko M. Napoli i tn odredeni ekipi so sto Milan nemoze da se ramniАпсолутно 0% шанси имаат да освојат ЛЕ. Моментално има подобри и повоиграни екипи од нив, нема теорија да освојат оваа сезона. Најискрено го зборувам ова, без заебанции. Ќе им дое Шахтјор главата ќе им ја дупне или некоја слична екипа, овие како пример ги земав. Не се освојува ЛЕ туку така, колку и да велиме дека е банда без команда натпреварување, сепак во нокаут фазите има доста квалитетни екипи.

Да де затоа само Шахтјор како пример ги наведов, онака ми паднаа на памет. Има доста екипи поквалитетни од Милан, теорија не постои да освојат.Gi zaboravi ovde i Arsenal a mozno e od LS i Atletiko M. Napoli i tn odredeni ekipi so sto Milan nemoze da se ramni![]()
А што мора привремен, не може некој од сега да го штима тимот за догодина?