Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересна личност е Гатузо. :) Ќе биде занимливо да се види како ќе се справи со екипата.

30042_54_news_hub_25382_656x500.jpg
hqdefault.jpg
0LGOJO4L--300x145.jpg
BQBe9_SCcAAiMJz.jpg:large
a59f1d5190c1c070311ce4a21bfc5fea--gennaro-gattuso-ac-milan.jpg
maxresdefault.jpg
maxresdefault.jpg
mqdefault.jpg
gattuso1.jpg

Кај Рома и Дефрел со повреда на колено. Само не велете дека се лигаментите во прашање. Која повреда по ред би била?

Кај Рома и Дефрел со повреда на колено. Само не велете дека се лигаментите во прашање. Која повреда по ред би била?

Нема инфо дека се лигаменти. Денес тренирал одвоено од групата, но тренирал.

Анчелоти го имаш слободен и го зимаш Гатузо??:cuc:

Кој дел од привремен менаџер не е јасен? Башка Анчелоти рече ќе одмара годинава така да не знам како би го земале.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
А што мора привремен, не може некој од сега да го штима тимот за догодина?

Вчера е донесена одлука да се избрка Монтела. Сигурно преку ноќ нема да најдат и договорат квалитетен менаџер. Нема потреба да се брза со таа одлука сезоната и така е отидена у курац.

Вчера е донесена одлука да се избрка Монтела. Сигурно преку ноќ нема да најдат и договорат квалитетен менаџер. Нема потреба да се брза со таа одлука сезоната и така е отидена у курац.

Може Милан да освои ЛЕ со малку среќа во ждрепката, поточно поголемите имиња да се изелеминираат меѓу себе. Не се согласувам баш дека ви е се во курац отидено, Серие А да.

Може Милан да освои ЛЕ со малку среќа во ждрепката, поточно поголемите имиња да се изелеминираат меѓу себе. Не се согласувам баш дека ви е се во курац отидено, Серие А да.
Апсолутно 0% шанси имаат да освојат ЛЕ. Моментално има подобри и повоиграни екипи од нив, нема теорија да освојат оваа сезона. Најискрено го зборувам ова, без заебанции. Ќе им дое Шахтјор главата ќе им ја дупне или некоја слична екипа, овие како пример ги земав. Не се освојува ЛЕ туку така, колку и да велиме дека е банда без команда натпреварување, сепак во нокаут фазите има доста квалитетни екипи.

Апсолутно 0% шанси имаат да освојат ЛЕ. Моментално има подобри и повоиграни екипи од нив, нема теорија да освојат оваа сезона. Најискрено го зборувам ова, без заебанции. Ќе им дое Шахтјор главата ќе им ја дупне или некоја слична екипа, овие како пример ги земав. Не се освојува ЛЕ туку така, колку и да велиме дека е банда без команда натпреварување, сепак во нокаут фазите има доста квалитетни екипи.
Gi zaboravi ovde i Arsenal a mozno e od LS i Atletiko M. Napoli i tn odredeni ekipi so sto Milan nemoze da se ramni :)

Gi zaboravi ovde i Arsenal a mozno e od LS i Atletiko M. Napoli i tn odredeni ekipi so sto Milan nemoze da se ramni :)
Да де затоа само Шахтјор како пример ги наведов, онака ми паднаа на памет. Има доста екипи поквалитетни од Милан, теорија не постои да освојат.

Еве и да сакале одма да земат некој.
Мислиш би се нафатил сеа некој асален тренер да го земе Милан у ваква состојба?
Некој ко Анчелоти или некој помлад слободен тренер ко Тухел или некој ко Блан?

Со целиот овој хаос со газдеве, па причеве по новиневе итн.

И ја сакам име тренер ама сеа јебига тоа е, боље Гатузо да ја изгура сезонава одколку да земат некој ко Мацари или вие лани Пиоли!

Ќе му се погоди добра серија 4-5 утакможице дај му нов договор иајт и наредна сезона у курац после :)

Вака Гатузо ќе ја истера работава, да проба да опрае што ноже да опрае, ако не опрае ќе биде уште едем фрлен у оган, и налето фрли му паре на Конте кој тој арапот на пеачката на тоа клипот

Привремен е бидејќи играме против Беневенто наредната, кои важат за фенерџии и претпоставуваат дека ќе ги победиме и со Гатузо као тренер, и фактички имаат скоро 12ина дена да донесат паметна одлука, а и ете,да му дадат некаква шанса на Гатузо... кој стварно, е многу неискусен за ваков врел костен да има во рацете. дури претерано неискусен.
Но, постои нешто во него кое можеби ќе биде пресудно и да не предомисли сите ... тоа е неговата пожртвуваност, пасија, мотивираност и желба која ја носеше и сеуште ја носи во себе. Ако можевме да го извадиме новиот Буфон, зошто да не можеме да напраиме од Гатузо новиот Конте?
Иако се минимални шансите за такво нешто... но постојат многу чуда во фудбалот, да се надеваме као фанови дека Гатузо ќе биде едно од нив.
Од навијачки аспект ептен многу ќе ни значи играчот кој ни беше идол да успее како тренер (поголемо значење има Гатузо од Сидорф и Инзаги, за Броки да не праиме муабет, а и реално она што е Гатузо за Милан не се споредува со Конте-како играч и тогашниот Јуве) . И затоа сите некако субјективно сме врзани со неговото назначување и потајно сите посакуваме да успее. Но, реалноста е друга.

Ја гарантирам дека Милан и со Гатузо ќе биде порастрчан подинамичен и поагресивен, и играчите ќе играат со поголем жар. Нема да бидат вакви мртвила.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom