Што погрешно напишав во мојот пост?..ако со нешто не се согласуваш бујрум демантирајме
Бака>Икарди
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што погрешно напишав во мојот пост?..ако со нешто не се согласуваш бујрум демантирајме
Бака>Икарди
Левандовски, за кој цел Баерн креира по 10 шанси по утакмица, Илија Несторовски да е ќе дава по 3 гола.
После ова престанав да читам
Тотално небитно ми е дали си продолжил да читаш. Кога фан на милан/јуве ти се контраат за Икарди, а ти не го цениш играчот што ти го вади тимот од гомна, тогаш небитен си и да се докажува некој со тебе.
..секако#ThrowbackSaturdayСакаш да земе топка од Ханданович, да ги качи сите на грб и да дрибла coast to coast?
ne se ljuti broДобар е Икарди ама ја претервате со преценувањето...сепак Икарди сеуште не му е до колена на Суарез,Левандовски па и Кавани..постигнал 3 и пол гола против Каљари и Аталанта и готово најак шпиц е..Икарди е интелегентен играч кој добро се движи без топка и има силен шут,игра со глава ама нема доволно квалитет за да ја превземи сам одговорноста во одредени моменти како што прават многу други напаѓачи како на пример Мертенс или Кејн...според мене можеби би делувало смешно ама Бака мислам дека е подобар напаѓач од Икарди ама ете не му се погодија клубојте после Севиља иначе газеше дечкото.
Овие си мислат дека тролам или се правам интересен а јас мртов сериозен. Уште кога се расправавме пред две сезони со Џонтрасот за Икарди-Габијадини/Гамеиро пишев тогаш за Бака ама никој не ми реплицира или да ме направи ненормален некој. Сега постигнал Икарди два гола со Аталанта и со Каљари и готово е, најак шпиц на светотЏони, дојди навивај за Ливерпул, не те заслужуваат мисириве.
, после јас сум тролал за центар на внимание во форумот
. Бог да чува[DOUBLEPOST=1511683084][/DOUBLEPOST]
Кој рече дека не е играчиште? Вие ми ги читате постовите? Јас пишав дека е добар ама ја претерувате со преценувањето. Тоа е тролање?nastrana zaebancijata, ama Dzoni izglea trola po malce za da bidi interesen i centar na vnimanie. Dlaboko vo sebe cuvstvuva deka Ikardi e igraciste i vo sekoja ekipa bi bil prva postava i bi gi resetal mrezhite, ama toj ovde treska gluposti.
Aj i onaka site sme virtuelni koj ne eba, ce se kurci niz maalo so Ikardi.