Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Да беше Џони на дроги ќе ве соберев цела Кајгана во кафана на частење...

Бака>Икарди

Добро бе тоа е мое мислење знаев дека ќе ви звучи смешно и трагикомично ама сепак Бака е квалитетен играч..тоа што медиумски не е експониран и не му се погоди Милан после Севиља не значи дека е слаб играч...Бака е господ за Андре Силва и Калинич ама овие стручњаците од Милан си го дадоа што е навистина повеќе од смешно демек ете продаваат истрошена роба на 31 година и купуваат друга истрошена на 30 години како Калинич.

Бака можеби сега е опаднат моментално ама во неговиот прајм беше подобар играч од Икарди..побрз,поагилен,шут од место,незгоден во првиот чекор,исто силен шут и се снаоѓаше во секоја ситуација.

Што очекуваш бе ти од класичен шпиц освен да е гол-играч? Левандовски, за кој цел Баерн креира по 10 шанси по утакмица, Илија Несторовски да е ќе дава по 3 гола. Што очекуваш само не знам? Човекот постојано има најголем процент на реализирани шанси, над 50% шутеви во рамки на гол сезонава му се голови. Сакаш да земе топка од Ханданович, да ги качи сите на грб и да дрибла coast to coast? Епа си ја утнал ептен тогаш.

P.S. Еве ти еден линк бонус, од капитенот што не превзема одговорност.

Левандовски, за кој цел Баерн креира по 10 шанси по утакмица, Илија Несторовски да е ќе дава по 3 гола.

После ова престанав да читам

После ова престанав да читам

Тотално небитно ми е дали си продолжил да читаш. Кога фан на милан/јуве ти се контраат за Икарди, а ти не го цениш играчот што ти го вади тимот од гомна, тогаш небитен си и да се докажува некој со тебе.

Тотално небитно ми е дали си продолжил да читаш. Кога фан на милан/јуве ти се контраат за Икарди, а ти не го цениш играчот што ти го вади тимот од гомна, тогаш небитен си и да се докажува некој со тебе.

Па ко сум небитен што ми реплицираш ?..јас си кажвам мое мислење и вие неморате да се согласувате,јас не ве фатив за гуши...јас Интер го пратам години години наназад и само натпреварите од купојте ги имам пропуштено..доволно ги имам гледано за да изградам мислење врз секој играч што има играно за Интер а посебно Икарди...добар играч е не велам не ама вие го направивте господ,посебно Марли хумористот отиде чекор подалеку што го нарече напаѓач број 1 во светот:pos:..секако

Ајде да ми кажва некој за друг клуб не му се инаетам ама за мојот омилен клуб што ги имам гледано безброј пати да ми објаснува овај вака овај така тогаш нормално дека вака ќе реплицирам.

Икарди сезонава е светска класа. Нема тука муабет. End of story.

Добар е Икарди ама ја претервате со преценувањето...сепак Икарди сеуште не му е до колена на Суарез,Левандовски па и Кавани..постигнал 3 и пол гола против Каљари и Аталанта и готово најак шпиц е..Икарди е интелегентен играч кој добро се движи без топка и има силен шут,игра со глава ама нема доволно квалитет за да ја превземи сам одговорноста во одредени моменти како што прават многу други напаѓачи како на пример Мертенс или Кејн...според мене можеби би делувало смешно ама Бака мислам дека е подобар напаѓач од Икарди ама ете не му се погодија клубојте после Севиља иначе газеше дечкото.
ne se ljuti bro

1umyqVg.jpg

nastrana zaebancijata, ama Dzoni izglea trola po malce za da bidi interesen i centar na vnimanie. Dlaboko vo sebe cuvstvuva deka Ikardi e igraciste i vo sekoja ekipa bi bil prva postava i bi gi resetal mrezhite, ama toj ovde treska gluposti.

Aj i onaka site sme virtuelni koj ne eba, ce se kurci niz maalo so Ikardi.

Џони каков attention whore. Затоа одвреме надвреме одвали ваква глупост, колку да привлече внимание и 10 цитата (y)

Џони, дојди навивај за Ливерпул, не те заслужуваат мисириве.
Овие си мислат дека тролам или се правам интересен а јас мртов сериозен. Уште кога се расправавме пред две сезони со Џонтрасот за Икарди-Габијадини/Гамеиро пишев тогаш за Бака ама никој не ми реплицира или да ме направи ненормален некој. Сега постигнал Икарди два гола со Аталанта и со Каљари и готово е, најак шпиц на светот :pos:, после јас сум тролал за центар на внимание во форумот:pos:. Бог да чува[DOUBLEPOST=1511683084][/DOUBLEPOST]
nastrana zaebancijata, ama Dzoni izglea trola po malce za da bidi interesen i centar na vnimanie. Dlaboko vo sebe cuvstvuva deka Ikardi e igraciste i vo sekoja ekipa bi bil prva postava i bi gi resetal mrezhite, ama toj ovde treska gluposti.

Aj i onaka site sme virtuelni koj ne eba, ce se kurci niz maalo so Ikardi.
Кој рече дека не е играчиште? Вие ми ги читате постовите? Јас пишав дека е добар ама ја претерувате со преценувањето. Тоа е тролање?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom