Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја разбирам дека Бака беше добар напаѓач во тие златни денови на Севиља ама да збориш дека Бака е подобар од Икарди треба да си фудбалски неписмен.

А сериозно е загрижувачки човек кој има изгледано толку многу утакмици да има вакви размислувања.

Да да секако...животот мене ми се состои од форумот како да немам други обврски па јас ќе сум глумел тука attention whore:pos:.

Па јас сум бил неписмен фудбалски,кога ти пишев за Бетис и Малага мајтап ми праеше,кога ти пишев за Селта дека се добра екипа(следната сезона(лани) стигнаа до 1/2 финале во ЛЕ и за влакно не го елиминираа големиот Ман утд) ти ме праеше будала.

Ако фатам тука да наоѓам постови од минатите години каде што испаѓам во право ќе нема да се составиш од срам од такви глупости имаш тресено ама јас сум бил центар на внимание.

Другар за се можиш да ми зборваш,што сакаш..ама да ми тврдиш дека јас не го гледам Интер..па на секоја ебана утакмица ги имам гледано од Сериа А(добро освен минатата со Аталанта поради Сантон-Ди Амброзио бековското дуо) и тука мене ќе ми објаснува некој за Икарди што еднаш годишно ги гледаат Интер.

Добар е братот,јас не напишав дека е неписмен па вака да ми реплицирате..јас напишав дека ја претервате со тоа што го ставате како најдобар напаѓач во Европа моментално каде очигледно е дека не го поседува тој квалитет...ја претеравте искрено.

И за Бака си стојам на своето дека во својот прајм е подобар играч од Икарди,можеби не е сега ама во Севиља газеше братот и беше незадржлив.
Не е само на форумов. Ја гарантирам дека и во приватен живот си ваков, егоист, паметњакович, никогаш не прифаќаш туѓо мислење и само твоите факти и аргументи (кои најчесто и не се во потполност точни) се правилни. Ти си најпаметниот и секогаш различен од другите. вана би.

Џони, знаеш како викаат постарите, и ќорава кокошка ќе клукне некое зрно, па така и ти, од милијарда епски глупости си трефнал за Селта и Бетис кои патем не дека направиле нешто посебно за да ги памтиме и ај сеа ќе го спомнуваме тоа ко некое големо достигнување. Од 3 мислења 2 ти се тешка глупост.

Милион пати сам имаш кажано дека не го гледаш Интер толку често. Патем, 100 пати си прашан и секогаш одбиваш да дадеш конкретен одговор. Како успеваш да ја гледаш секоја утакмица на Интер ко што викаш, како успеваш да гледаш и уште останати 20 екипи за кои имаш оформено мислење небаре тренер си им. Другите спортови и области каде што се праиш паметен не ги коментирам, само ќе ги спомнам, експерт си и за кошарка, тенис и ракомет.
Па како бе човече успеваш све ова да изгледаш и да шириш експертизи тука? Како?

А горе си пишал дека си човек со приватен живот и обврски.

За Икарди не ти се објаснувам, не сум ретардиран толку, од кога е во Интер нема сезона испод 15 гола, ти ми викаш не бил толку добар. Да бе секако, тие твоите измислени едносезонски играчи ко Гамеиро, Бака и Аспас се добри.

Па кога ќе погледне човек Левандовски индивидуално не е подобар од Икарди, ај Суарез ок ама овој не е.

Иначе еве ти Џони класичен пример што значи класа напаѓач во тимот, Андре Силва ова што го промаши Икарди со затворени очи го дава. :)
Муабетов ме потсеќа на Гомез што од цел интернет беше исмеван само на Кајгана форум а ликот се истураше голови за Баерн. Бос напаѓач бил и како и да беа муабетите... Ок. Од напаѓач според мене барем, се бараат голови и да биде константен, да не биде пет гола на една утакмица па после да го нема два месеца па пак истото итн.

de rosi ej ....
kako be od vakov igrac vakov retko glup poteg, na var tehnologija nameren udar u glava so raka ccccccccc :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Види го Калиниќ, цел стадион му свири, а овој се влечка додека да излезе од терен, па уште и аплаудира бара поддршка од публиката за тоа што имаше 0 придонес на натпреварот :LOL:

Балканче...

Мене ми е најјак коментарот дека напаѓачите на Селта биле генијалци за напаѓачите на Реал. Мислам дека таа тресната глупост нема да може да ја надмине во брзо време. Ма да како тргнал со мислењава..

Кој курац се деси со Рома, на бет365 се направи 1-2 и ја вратија, омфг

Кој курац се деси со Рома, на бет365 се направи 1-2 и ја вратија, омфг
pa izglea ova na krajov, shik koa mesto topka mu izvadi krajnici na perin, ama sekako ne ni vleze u gol topkata.

De rosi so najpapackiot poteg, gi kostase bitni bodovi, a i najverojatno pogolema suspenzija, idiot.

Мене ми е најјак коментарот дека напаѓачите на Селта биле генијалци за напаѓачите на Реал. Мислам дека таа тресната глупост нема да може да ја надмине во брзо време. Ма да како тргнал со мислењава..
Реал немал такви генијалци у состав какви што има Селта, затоа Селта полесно би го тепала Атлетико за разлика од Реал.
А Селта и покрај тоа што има генијалци у состав нема да може да го тепа Бетис кој ја игра најдобрата одбрана во историјата на човештвото, пример за одбрана.

:pos:

de rosi ej ....
kako be od vakov igrac vakov retko glup poteg, na var tehnologija nameren udar u glava so raka ccccccccc :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Еден копиљ се пензионираше па мора некој да го наследи... исто гомно двајцата се...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Немав што да правам и пуштив стрим од Милан во второ полувреме. Буквално си го заебав денот, еве сега ме кине глава. Абе овие да ти биле подвижен Чернобил, катастрофа, катаклизма:facepalm:. Играчите изгледаат ко да не им се живее а не па фудбал да играат. Не се знае кој на која позиција е, кој организира, кој брани, кој треба да напаѓа. Оној "нашион", што им го тупнавме за 40 милиони, изнесе една топка, одигра двојно и влезе у 16 од страна и место да подаде у пет метри каде што имаше двајца свои играчи, без мислење си ја шутна покрај гол. Абе во нормални услови, тренерот треба одма да го извади од игра и да му мавне суспензија. Дебилот си даде за право он да завршува акција каде што тимот му има негативен резултат. Оној Калиниќ, сега да умре, никој зијан нема да види од тоа. Каква дебилчина од играч, тешко надминлива во иднина. И он исто имаше шанса со глава и откога голманот ја одби топката на страна (може и статива беше, не видов добро), овој натрча на неа и место да ја сврти на некој од соиграчите (ги имаше 2-3 у шеснаесетник) си ја шутна у голман од мртов агол. Значи никаква тимска игра, никаков тимски дух, секој мочко сака сам да реши меч, буквално ко деца у маало кога се тепаат кој да даде повеќе голови, со таа разлика што овде никој не дава голови. Значи Милан ти се тим за мазохисти, кој сака да се разболи од некаква болештина, нека си пушти стрим и успехот е загарантиран.

Сеа го видов потегов на Де Роси, чудно ниту губеше Рома до тој момент, нити Лападула го испровоцира при изведување на корнерот/слободниот.
Класичен сељачко уличен потег од Даниеле, мора суспензија барем 2-3 натпревари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom