Да да секако...животот мене ми се состои од форумот како да немам други обврски па јас ќе сум глумел тука attention whore

.
Па јас сум бил неписмен фудбалски,кога ти пишев за Бетис и Малага мајтап ми праеше,кога ти пишев за Селта дека се добра екипа(следната сезона(лани) стигнаа до 1/2 финале во ЛЕ и за влакно не го елиминираа големиот Ман утд) ти ме праеше будала.
Ако фатам тука да наоѓам постови од минатите години каде што испаѓам во право ќе нема да се составиш од срам од такви глупости имаш тресено ама јас сум бил центар на внимание.
Другар за се можиш да ми зборваш,што сакаш..ама да ми тврдиш дека јас не го гледам Интер..па на секоја ебана утакмица ги имам гледано од Сериа А(добро освен минатата со Аталанта поради Сантон-Ди Амброзио бековското дуо) и тука мене ќе ми објаснува некој за Икарди што еднаш годишно ги гледаат Интер.
Добар е братот,јас не напишав дека е неписмен па вака да ми реплицирате..јас напишав дека ја претервате со тоа што го ставате како најдобар напаѓач во Европа моментално каде очигледно е дека не го поседува тој квалитет...ја претеравте искрено.
И за Бака си стојам на своето дека во својот прајм е подобар играч од Икарди,можеби не е сега ама во Севиља газеше братот и беше незадржлив.