Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Е тоа, ја искрено не гледам разлика у играта на Наполи и Лестер преклани, освен малку по стегнат среден ред.

Јас те разбирам што сакаш да кажеш ама играта на Наполи и на Лестер не е иста, ни приближна.

Јас не знам каде гледа типот контра-напад игра од Наполи

Наполи има посед на топка, додека пак Лестер кога освои немаше голем посед.
Без Милик ќе му скува нападот. Немаат долга клупа и очекувам на сред сезона да клапнат, иако до сега играат перфектно.

Јас сеуште чекам да се јави Кумот што му го даде овој надимак на Бонучи...

Негде кај вашите го имам прочитано. :icon_lol:

Ух, јеботе јас сум му бил Кумот... 2 Февруари 2014 година, и тоа за кикс сум му го дал прекарот :tvg:

Јас реков пред неколку страни дека Конте несака да понижува, па макар тоа било и најгадниот и најсмрдениот тим на планетава...
Него Бонинаторот пак киксна а...? :свиркам:

Наполи моментално заедно со Сити,Ливерпул,Дортмунд и Реал Мадрид играат најорганизиран и најдисциплиниран фудбал во Европа..
gS06B6.gif

@Џонтра Волта

Да сине Ливерпул,добро прочита..без разлика на резултатите и лошата одбрана дечките везат по теренот и секоја можна шанса како и гол му е со акција, Ливерпул ако ги пратиш редовно ќе забелижиш дека ретко даваат случајни голови и имаат дефинирана игра во нападот..е тоа што се меки и немаат доволно квалитетни играчи е сосема трета работа.

Знаев дека ќе има реакции бидејќи сите имаат различни мислења.

@Џонтра Волта

Да сине Ливерпул,добро прочита..без разлика на резултатите и лошата одбрана дечките везат по теренот и секоја можна шанса како и гол му е со акција, Ливерпул ако ги пратиш редовно ќе забелижиш дека ретко даваат случајни голови и имаат дефинирана игра во нападот..е тоа што се меки и немаат доволно квалитетни играчи е сосема трета работа.

Со ловрен и матип у екипа неможеш да имаш организиран и дисциплиниран фудбал па мајка јана нека е!
Да спомнеше дека нападот им е организиран ќе се согласев,вака ни случајно [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

@Џонтра Волта

Не може екипа што прима голови од кај стигне да биде најорганизирана.

Поим за организирана екипа ти е Наполи, Атлетико,Реал, Челзи, Јувентус..

Ливерпул ти е ран енд ган екипа, играат на ура, на моментум, 10 гола ќе даат, ќе примат 7 и чао. На следната утакмица обратно и чао.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom