Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.997
- Поени од реакции
- 8.953
Вашиот газда има немиени заби и нечупани веѓи.![]()
Вашиот уште кучиња на ражен јаде

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вашиот газда има немиени заби и нечупани веѓи.![]()

Барем не јаде кучешко месоВашиот газда има немиени заби и нечупани веѓи.![]()
миш кари јаде [emoji23]Барем не јаде кучешко месо
Твој акаунт ли е овој таксистов бе?Вашиот уште кучиња на ражен јаде![]()
Ја мислев тој јувенташот е што се закажуваше ферки на плоштад. 
Дојди тебе да те частам, со бел сос одзгорамиш кари јаде [emoji23]
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Твој акаунт ли е овој таксистов бе?Ја мислев тој јувенташот е што се закажуваше ферки на плоштад.
![]()
Ти како што се сеќавам имаше еден пост каде кажа дека Милан со засилувањата у старт веќе ги претекнал Рома, Лацио и Интер а сте биле на рамниште со Наполи, само Јуве пред вас и нормално било да се борете и за титула, да го барам ли постот?![]()
Да бе, и сеа истото го зборим.
Најди го постот реков ако се посложат коцките на Милан може дури и да се бори за титула.
А на хартија не беше ништо послаб од Наполи, Рома, Интер, за лацио бе ми се прае муабет.
И плус тој период го планирав Аубемајанг пошто беше "скоро договорен"
Али ете не им се поклопија коцкете, Милан пак ќе де бори за Лш, неможе олку лошо да игра па дури и Мацари да им е трнер, на Интер ќе им се сврти среќата исто ко лани после две теи цигански победе од 1-0 не можеа глава да дигнат 15 кола.
А оној од Рома тренерот исто ми седи ко превара.
Јуве е моментално класа над свите, па дури и без Бонинаторот
А Наполи е преценета и прехајпната екипа, среќа го имаат Сари кој моментално е трнер број 1 у лига, и играат селски фудбал со контранапади.
Низ европа ги шлапа кој стигне па и Шахтјор.
Али јбг толкав ни е квалитетот у лигава од 2010-11 година наамо па селски екипи ко Лацио и Наполи станаа некој фактор и конкурент за титула
Јуве е моментално класа над свите, па дури и без Бонинаторот
Милик повторно со повреда на лигаментите, веќе е опериран и ќе паузира 4 до 6 месеци
Јас сеуште чекам да се јави Кумот што му го даде овој надимак на Бонучи...
vidi, na kontri ne igra ekipa sto u sekoj duel duplo poveke posed ima od protivnik, ali kontrite im se edno od oruzjata, pokraj 100te drugi, realno igraat najdopadliv fudbal u evropa so sari, odnosno eden od najubavite za oko fudbali. Slicna im e igrata ko na real, koi isto kontrite gi imaat usovrseno do perfekcija, ama toa im e samo eden od mnogute opcii za postignuvanje na golovi i sozdavanje na shansi, baska u italija pola od ekipite na napoli im igraat klasicen bunker, i pak lesno im go probivaat.Негде кај вашите го имам прочитано.
Џони, за мене контранапади се поим за селски фудбал.
Мене тоа не ми се свиѓа, а за тоа што акциите им се добри е заслуга на Сари и тоа шо истиот тим е горе доле више 3 сезони
Наполи не игра на контра напад, Наполи игра офанзивен фудбал а контрата му е можеби најјако оружје. Тим кој играл на контри односно селски фудбал по дефиницијата на Марли е Лестер, сезоната кога освоија.