- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Пошто сте најорганизирана екипа![]()
Му држи вода, затоа што нападите не им се безцелни (добро, се случуваат и такви утакмици) ама одбраната ја јебе целосната слика.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошто сте најорганизирана екипа![]()
Му држи вода, затоа што нападите не им се безцелни (добро, се случуваат и такви утакмици) ама одбраната ја јебе целосната слика.
. Абе главен Бос бил на Коза Ностра... срамота, он ќе им дава карти за утакмици на ултрасите.. неваспитан.Шо ти е бе дечко?А на хартија не беше ништо послаб од Наполи, Рома, Интер, за лацио бе ми се прае муабет.

Морати им давал карти у реду е, знаеме."Поради вмешаност со мафија". Абе главен Бос бил на Коза Ностра... срамота, он ќе им дава карти за утакмици на ултрасите.. неваспитан.

Не бе Морати не им давал на вашите ултраси, он си беше поштен човек.... Инаку имаше документарец постар така , за ултрасите во Италија, ако не соработуваш со нив, ако не најдеш некој компромис, најебала цела твоја фамилија.. ваљда од општа култура го знаеш ова..Морати им давал карти у реду е, знаеме.
Реално никој не ни очекуваше од нас борба за титула, освен два три муабета на заебанција што ги изгуравмо ка тој гифот итн.
Далеку од пласман у ЛШ не се, те на ова меркато и на тие потрошени пари мора да се борат за влез у ЛШ, односно да успеат да обезбедат, мора.
Никој од тимот не ни бара титула, али бара пласман у ЛШ, и за евентуално неиграње у ЛШ овој Милан нема да има оправдување, и многу ми е криво што се враќам на муабетите од предпрошлата сезона дека овој Монтела е превара од тренер, лани малце се посомневав и ми се глеаше дека се опраел, али изглеа имал чиста среќа.
И е тренер за екипи од рангот на Сампдорија, Торино и тн.
И мислим дека што побрзо го разрешат подобро, пошто со ова темпо и со оваа игра ако го задржат до Јануар ( пошто тогаш сигурно ќе биде избркан) и заостануваат 10 бода од Интер и Рома у борба за ЛШ тури му курот.
Не бе Морати не им давал на вашите ултраси, он си беше поштен човек.... Инаку имаше документарец постар така , за ултрасите во Италија, ако не соработуваш со нив, ако не најдеш некој компромис, најебала цела твоја фамилија.. ваљда од општа култура го знаеш ова..
Овај Милан потсетува на онај Јувентус во првата сезона со Марота (и со ДелНери)Бонучи имаше една изјава пред да почне сезонава:
Овој Милан ме потсетува на Јувентус во првата сезона со Конте.
Јувентус во првата сезона со Конте, 38 натпревари, 0 порази
Овој Милан на Бонучи 6 натпревари, 2 порази.![]()