Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
41 глас за Милан :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Едит: И јас гласав за нив, т.е. го променив гласот, да бидам во тек.
Ok

It’s reported Roma striker Patrik Schick will miss the match with Benevento, as he’s struggling with a muscular injury.
Лошооо.

Последно уредено:
41 глас за Милан :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Едит: И јас гласав за нив, т.е. го променив гласот, да бидам во тек.

Вистинските фанови на Серија А од понудениве одговори, секогаш би го одбрале Киево пред другите...

Еве ги "Единаесетмината на Оушн" :cool:

Screenshot_2017-09-19-03-59-45-1.png

@Mondonico
Ламела не може да го излечи колкот,можеби ќе се пензионира, ти реков дека има проблеми, ја влече оваа повреда мн време, беше дури и мистериозна работата
И за овој бев во право :pipi:

Сега чекам Стефан да ми најде мислења од пред 1983183 години каде што го ругам Икарди и да ме разнише целосно :pos:

Сега чекам Стефан да ми најде мислења од пред 1983183 години каде што го ругам Икарди и да ме разнише целосно :pos:

Не смее, бидејќи сами си го ругаа Икарди :) Ќе си дадат автогол :)

Озбилно бил руган Икарди на форумов? Јас не сум приметил до сега освен нашите експерти у фан клуб што го бркаа и шиткаа за астрономски 30 милиони па го вметнуваа во зделки за Габијамадафакиндини и слични небулози.

Дај да видам некое мислење жити се. :D Баш ме интересира пошто дечкото уште у Сампдорија се виде дека е играчиште, до сега во Интер немал ниедна лоша сезона.

Озбилно бил руган Икарди на форумов? Јас не сум приметил до сега освен нашите експерти у фан клуб што го бркаа и шиткаа за астрономски 30 милиони па го вметнуваа во зделки за Габијамадафакиндини и слични небулози.

Дај да видам некое мислење жити се. :D Баш ме интересира пошто дечкото уште у Сампдорија се виде дека е играчиште, до сега во Интер немал ниедна лоша сезона.

такви дноперти може само у наш фан клуб да има, урко и џонипедија зналецот.

такви дноперти може само у наш фан клуб да има, урко и џонипедија зналецот.
Вашата порака е окарактеризирана како несоодветна за овој подфорум или тема. Правилата на форумот не дозволуваат агресивно, навредливо, заканувачко однесување или „тролување“ по темите. Вашата порака е изменета или избришана.

:ban:

Последно уредено:
Копуци никој не пиша за ова...

Викендов за Џенова влезе во игра Пјетро Пелегри, 16 годишно дете (роден 2001) и успеа да му даде 2 гола на Лацио. Татко му кој патем е помошник на Јуриќ на клупата пцојса од плачење, ама онака буквално како тинејџерка во ПМС. Да беше ова во Македонија ќе речевме дека детево го бутнале со врски, па макар дало и 5 гола на лигашки натпревар, али ова е Италија прике мој, сите се горди на неговиот успех, за татко му да не зборам.

Затоа е посебна Италијанската Калчо Лига :love:

140832925_ANSA_Genoa-Cfc-vs-Ss-Lazio_trans_NvBQzQNjv4BqVV2HeTF1TNMfCpyN4vqS7KCourW_BTsfosNmWAa3Yfk.jpg

Neka daj uste nekoj gol I v leto odma ke se naredat Inter , Juve ,Real City, PSG so nekoj sumi od 90-100 milioni istoto kako so Beloti.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom