Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Супер, ќе можам на раат да пренесувам дрва без да се бедирам што нема да можам да го гледам силувањето миланово во светиот Рим. :kafence:

@Mondonico види сеа со какво неписмено селско дно од човек, се кладеше у книга. Значи КНИГА.

@Mondonico види сеа со какво неписмено селско дно од човек, се кладеше у книга. Значи КНИГА.
Човек кладбата не беше во книга туку во тоа кој што сака. Јас избрав книга, он да ја добиеше кладбата сигурно нешто друго ќе избереше, таман за негово ниво ти би знаел поточно :D

Човек кладбата не беше во книга туку во тоа кој што сака. Јас избрав книга, он да ја добиеше кладбата сигурно нешто друго ќе избереше, таман за негово ниво ти би знаел поточно :D

И он ќе одбереше книга.

На нивниот стадион играа Аталанта против Евертон?

Пошо јас го паметам како крш, секогаш кога и да сум гледал теренот како со улично бил осветлен, на секои 15 метра е светло.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ne, na mapei, na sasuolo stadionceto, nivniot ne gi ispolnuval uslovite za mec od liga evropa ...

Удинезе двојче ко планина... :icon_mrgr:

JS98442454.jpg

Sto e problemot so ovoj konti od milan , citam ke imal pauza od 4-6 meseci poradi povreda? Ovoj epten mega jakiot bek mnogu staklen bidna , po staklo i od nasiot kancelo.

Стварно криво ми е за момакот, колку и да го хејтам милан, не му посакувам на никој играч ваква среќа.
Криво ми беше и за повредата на Пјаца. (n)

Последно уредено:
И мене ми е криво што се повреди Конти, сега Милан појак ќе е без него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom