Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Андре Силва колку едноставен играч, прими топка дај гол :icon_lol:
Калинич ни со овие не покажа нешто, очекувано заедно со Абате и Антонини... незнам зошто не ги проба Џек и Сусо по страните место ботојне, и таке утепани беа више па дотепај до крај... удри по сиротиње! Убаа ни се падна групава, дупи ги како сакаш... разигравај играчи и формацие...

Сеа у Италија Силва одма од прва минута, дал со Сусо дал со Кутроне напред!
...ама не, сигурно уморен ќе биде и ќе мора од клупа да почне :boksix:

Си заслужи и тој гол покрај асистенцијата. Андре Силва за 3-0 можеше да му ја проигра со него.
Иначе до 1 октомври имаат 5 натпревари од кои 4 дома ( Удинезе, Спал, Ријека, Рома) и Сампдорија во гости. Монтела ќе ги проба сите формации. :LOL:

Со Абот и Антонели кои се лимитирани во офанзива оваа 3-5-2 ќе помине само против вакви екипи.

Антонели и Абате игрсс затоа шо Конти е повреден а Родригез го остави да одморе оти и за репрезентацијата игра

Дали трипам или и некој од вас запримети дека Калинич играше доста поназад од Силва?
ИначеМонтела мора 3-5-2 или 3-4-2-1 да ја постави како дифолт формација и секоја утакмица да стартува со неа без разлика дали играме со Виена или Јувентус пошо играме доста постабилно назад па после според текот на натпреварот да ја трансформира во по офанзивна ако има потреба.

Еднаш ќе се засилиме на бековските позиции и Конти аут најмалку 4 месеци....
Црепови како Абот и Калабрија имаат среќа повторно да играат во прв тим.

Ние мислевмо таке лесно ќе се оттарасимо од Абате кој си ја маѓепсал позицијата [emoji23]
Има проклетство некое, и у него и у Монтоливо (почна да игра и да дава голој коа нетреба)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Conti is currently undergoing medical tests but will know the exact extent of his injury within 48 hours [Sky].

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Еднаш ќе се засилиме на бековските позиции и Конти аут најмалку 4 месеци....
Црепови како Абот и Калабрија имаат среќа повторно да играат во прв тим.

Потечено му е коленото, ќе го проверат за 48 да спадне отокот, ако има скршеница ќе паузира минимум 4 месеци, уште не се знае.

Кажав ја нешто.... :icon_lol::icon_lol:

18178.jpg

нека се радува Конти шо ќе помине со 4 месеци, ако се накурчи овоа врачов може и да не заигра никад:icon_lol::icon_lol:

Andrea Conti si è sottoposto oggi ad accertamenti clinici e strumentali, che hanno evidenziato la rottura del legamento crociato anteriore del ginocchio sinistro. L’esterno rossonero si sottoporrà domattina a un intervento chirurgico artroscopico di ricostruzione del legamento che verrà effettuato dalla equipe del Prof Schonhuber. I tempi di recupero sono stimati in sei mes. 6 Месеци аут. Упм.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Пишав пред некој ден дека Наполи ќе ја помине цела сезона само со едни исти играчи и секој натпревар ќе прави исти измени, а ние сме до толку малери што ќе ни се повредат оние најважните.

Ваква повреда за него по враќање на терен може да значи и почеток на серија од нови повреди. Прашање е и дали ќе игра на светско.
За управата еден непланиран трошок за во јануари. Со овие моменталните ограничени во напад и тие се склони на повреди. Како што изгледа Сусо ќе го игра на таа позиција.

Ако може Мусачо да игра десен бек што да не,тоест и да не може ја би го играл таму,вака дали калабрија дали абот и на двајцата expose им прават секоја утакмица.....фазава по групи ќе се мине и со нив ама во калчо има да го јадеме дебело.

Тоа е,голема загуба е ова уште на почеток на сезона ама на мака се познаваат јунаци.

Official: Conti out for six months
giphy.gif

Abate and Calabria will play now. FUCK.

Целата поента е што ги имаме виситнските бекови и тројца квалитетни штопери за 3-5-2.
А сега ке го имаме Абате.
Може да се проба со Сусо,но не сум убеден за неговиот придонес во одбраната.

Official: Conti out for six months

Може да се проба со Сусо,но не сум убеден за неговиот придонес во одбраната.

Можно е само да имаме придонес во нападот со Сусо, другото е исто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom