Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е вака ако се спроведе ќе има смисла, а не она со Витесе и Феенорд пред некоја недела, жив срам беше. За одредени одлуки и да е грешка да не се прегледуваат снимки е стварно ок, али ете пример за пеналот за Јуве стварно требаше да се прегледа снимката оти на прва не виде судијата дали играчот на Џенова играше со рака и после прегледаната снимка оправдано досуди пенал.Поедноставено, на Банти му било кажано дека ќе направи голема грешка ако не досуди пенал за Џенова/Јувентус во двата случаи, додека милиметарскиот офсајд се карактеризира како дискутабилна ситуација и е оставена на одлука на судиите на теренот. Токму во тоа ја гледам смислата на ВАР, да се спречат големите грешки кој имаат огромно влијание на резултатите, а судиите едноставно некогаш бидејќи се живи суштества вршат погрешна проценка. Помалите одлуки да си останат онака како што ќе се пресудат на теренот, бидејќи на крај краева сепак фудбалот е спорт и не може целосно да се прегледува, бидејќи комплетно ќе пропадне.
Сине наброј ми моментално 3 подобри централни дефанзивци од Бонучи.
Не не, двајца наброј ми.
Јуве е евидентно ослабен во дефанзивата, тоа се глеа и не може да се сокрие а тоа шо ќе си добиваат утакмици на сметка на прејакиот напад е друга работа.

Реално нема,и Рамос не сум сигурен дека е поквалитетен од Бонучи..Хумелс и Мартинез од Баерн се одлични дефанзивци ама и тие не делат нешто особено..,тука се негде по квалитет сите овие што ги набројав..јас го спомнав тоа "Бонучи не е некое играчиште" во контекст дека не правеше тој толкава разлика во тимот како вие што сакате да прикажете,ете ќе си видите самите дека Јувентус пак ќе бидат јаки и ќе си победваат лесно ама вие тука објаснувате како да му се случило катаклизма во екипата.

А за хуморов твој има ли некаква прогноза дека ќе тргне на подобро?За Милано годинава прогнозата е иста. Долга и студена зима со големи минуси. Интересно е што и Џони порасна и повеќе ги разбира работите од некои што каде беа таму останаа.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
После 2 кола усеаа да видат дека Јуве е ослабен у дефанзива и тоа доста
за момент помислувам дека Александро и Киелиони си отишле а не факинг Бонуќи
Ок, се извади!
Иначе никој не рече дека Јуве ќе доживее катаклизма, пак се јаки ама одбраната им е ослабена од лани и тоа доста, и ради Бонучи и ради Алвес, муабетите се вртеа пошто омжни не сакаат да го признаат тоа и се во заблуда некоја.
И грешка си дека нема да има разлика која е баш ради Бонучи, само да им дојде некоја посериозна екипа.
Ко Лацио у суперкупот например