Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шала на страна Икарди станал вистински убица, ма да и лани ни даваше вакви голови кои тогаш не беа доволни за победа, не му треба многу простор и време, ја користи секоја можна прилика .. можеби нема некои екстра техники, не дрибла, не поминува играчи, али го владее просторот внатре во шеснаесетни,снажен е, и од секој агол и секоја позиција е опасен во шеснаесетникот. Тој и Дибала оваа година ќе се јадат за најдобар голгетер во лигата, но му давам предност на Икарди пошо Дибала не е класичен шпиц, го има Игуаин покрај него кој ќе му 'украде' барем 10 гола.
И наравно у позади ќе се слуша "niko nikad nisam reko da je srbin Edin Dzeko"![]()

ednostavno disea zaedno se banjaa zaedno i serea zaedno.. mozda i drkale... nebitno..
https://www.theguardian.com/footbal...-owners-champions-league-debts-us-equity-fund
Малце негативна медиумска кампања за Милан потикната од странските служби, за сите заинтересирани фанови на Милан и на останатите клубови.
Don't kill the messenger.
Ја не знаев дека финансирањето на овој му е надворешно и тоа од Eliott mgmt. За нив имам слушнато од друга страна, за улогата што ја имаа во текот на Аргентинската криза. Прилично познати се, имаат “репутација“ во тој свет, кој го интересира може да пробуричка по нет. Има разни видови на hedge fund-ови, што оперираат на различни начини, ама заедничко за сите е што ниеден од нив не е наивен.Ова го знаевмо, барем мие навивачите на Милан, како и сите други што се бар малку запознаени со процесот на работа на хеџ фондовите.
Тоа ти са модерни лихвари.
Ќе ти даде паре под камата, и ако не вратиш за година дена, ќе ти ги скрша ногете и ќе ти го земат куќата, шо би рекле овде у Тетово !
Тоа е лошо за Ли-овците, за Милан не толку, секој хеџ фонд си ја заштитува инвестицијата, и нема да дозволи Милан да пропадне, ќе го препродадат веднаш, а додека не го продадат ќе се грижат за него, така да, не е толку страшно ова за нас како фанови
11 ипол камата за едногодишен заем, во моменталните услови, нешто смрди овде. Посебно е чудно што не отишле во банка за финансирањето. Или отишле ама ниедна не сакала да финансира, во секој случај и едното и другото е загрижувачко.Твоето поарно да не е бе куртонеЈебем ти име , Куртоне хахаха .. јес да е Кутроне ама не бе Куртоне Куртон и точка.
Се јави некој кој украл име од познат јутуберТвоето поарно да не е бе куртоне![]()
Е сега, сигурно вие имате повеќе искуство со утакмици од Сериа А, ме интересират дали имате некакви информации колку се движат картите таму.Кога Киево игра дерби со Верона или со некоја од поголемите екипи тогаш картите се поскапи. Обично се движат 30 до 100 евра, зависи на која трибина.Планирам некаде почеток на ноември да одам да гледам Киево - Наполи. Пошо живеам во Љубљана, Верона ми е прилично блиску и сигурно немат многу да платамЕ сега, сигурно вие имате повеќе искуство со утакмици од Сериа А, ме интересират дали имате некакви информации колку се движат картите таму.