- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видеово перфектно го опишува Интер во 2018[DOUBLEPOST=1518901709][/DOUBLEPOST]
Исто неверојатно е како уште Интер е 4-ти со две победи последниве 10 кола.ама стварно ми е неверојатно како е возможно во 2018 Пандев да е стартен напаѓач во екипа во Серија А...
Исто неверојатно е како уште Интер е 4-ти со две победи последниве 10 кола.
Намерно губат нејќат Лш и Ле да играат поише пари ќе земат од турнеја во Азија. Тоа е најбитно за Интер друго не им треба.Исто неверојатно е како уште Интер е 4-ти со две победи последниве 10 кола.
Добро, не ви се досадни истите смешки цело време, тоа па тоа? Аман смислете нешто ново..
Е ако де, може и по некоја нова доскочица да се убаци, не само тие две три во оптек. А и клубовите ако се мизерни, не мора и ривалските навивачи да се мизерни, баш би требало да е обратнопропорционално, колку клубот помизерен, толку подобар материјал за дупчење. Али некој треба да го искористиНе е до истите смешки чупе, до истите мизерни клубој е!
Sent from svadba (туѓа)
Не ме навлекувај во заебанцииве, те молам.Намерно губат нејќат Лш и Ле да играат поише пари ќе земат од турнеја во Азија. Тоа е најбитно за Интет друго не им треба.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
На мислењево ти стави лајк дното од особа Стефан кој 5 месеци замараше со тоа "ама како бе" и "ама зашо вака".Добро, не ви се досадни истите смешки цело време, тоа па тоа? Аман смислете нешто ново..
Нели четвртиот игра квалификации?Не ме навлекувај во заебанцииве, те молам.
A и не важи ова појќе. Четири одат ЛШ и тоа директно, така да ќе имаат време и за турите во Азија.![]()