Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas neznam sto se glupirate ovde koga i tie i tie se obicni proseci sto se napinjate tolku. Milan kupil 10 igraci vrvna klasa nemoj ne zaebavaj cisti proseci inter isto kupil 3 igraci isto taka proseci. Nieden kvaliteten super dobar igrac nemoze da zadrzi vo italija osven juventus. Sekoj sto ke se izdvoi kako podobar igrac vo italija ili ke bide kupen od juventus ili nadvor od italija. Taka da se dodeka inter i milan nemat standardno mesto za nastap vo LS nitu dvata kliba nemozat da donesat dzvezdi vo timot i sto ja dupite ovde so obicni proseci koi gi kupuvat milan i inter.

3 puta go vidov, tri puta bese na padnat na dupe, a igrac trcase pokraj nego.
Valjda sum gledal druga utakmica :)
A i napred ne deka go imase nesto eden centarsut ako imase opasen.
De Shiljo za siromasni :icon_lol:
Не брат, го наброја вкупниот број на грешки ако може да се наречат против мајстори на Реал Мадрид.
Офанзивно муле е нема што. Сепак има напреднато во игра со лева, оти десен бек е по вокација. Тапа центаршут имаш со десна, за лева да не прајме муабет.

Да знаеш, ќе се изнаигра сезонава. Мурџо ја сака неговата дисциплина во играта и нема да го седни на клупа за жива глава. Така да, може да сметаш дека нема да го изгуби местото за репрезентацијата. Зошто и Италија како репрезентација играта ја базира на дисциплина.

Јувентус бил ослабен оти Бонучи и Алвеш си отидoa :pos:

Ослабнеа во одбрана - појачаа напад (бајаги), ништо страшно.

Досега се покажало дека тимот со најдобра одбрана освојува. Минатата сезона Наполи и Рома беа поефикасни, ама одбраната. :гомце:

ако имале најмалце примено голови незначи дека само ради одбраната е , средината си доминираше на највекето утакмици и не им дадоа мн простор да напагат дургите

Низ гужвиве во центар случајно начекав некое новинарче од Марка и паднавме у муабет за фудбал ова она и како иде све тоа и почна човеков полека бомбите да ги пушта :icon_lol:

Еден од поинтересните ми се виде муабетот што кружел низ Милано т.е јавна тајна (таму живее човеков иначе) дека Де Шиљо и Ел Шарави главеле по дискотеки до невидено време со пиење , курвање и кокаин (цел арамжман) и тоа точно откако ги добија професионалните договори, што е уствари и врмето кога почнаа формите да им опаѓаат. Во тој животен стил биле нормално вовлечени од Нијанг и Балотели. :D

Исто така ми пренесе и разговор со уредникот на Газета што го имал, и тоа, дека таму сите биле уверени дека стварно ова во Милан биле испраните пари на Силвио, ама било неизводливо да се докаже и затоа останало на муабет.

Можда ме прдел, можда не, можда сум Миленко со заговориве ама не може да се каже дека ништо од ова не држи.

можеби е постов повеќе за фан клуб Милан ама Де Шиљо е сега во Јуве и ред е да се спомне дека детево било говедо од малечко :icon_lol:

Низ гужвиве во центар случајно начекав некое новинарче од Марка и паднавме у муабет за фудбал ова она и како иде све тоа и почна човеков полека бомбите да ги пушта :icon_lol:

Еден од поинтересните ми се виде муабетот што кружел низ Милано т.е јавна тајна (таму живее човеков иначе) дека Де Шиљо и Ел Шарави главеле по дискотеки до невидено време со пиење , курвање и кокаин (цел арамжман) и тоа точно откако ги добија професионалните договори, што е уствари и врмето кога почнаа формите да им опаѓаат. Во тој животен стил биле нормално вовлечени од Нијанг и Балотели. :D

Исто така ми пренесе и разговор со уредникот на Газета што го имал, и тоа, дека таму сите биле уверени дека стварно ова во Милан биле испраните пари на Силвио, ама било неизводливо да се докаже и затоа останало на муабет.

Можда ме прдел, можда не, можда сум Миленко со заговориве ама не може да се каже дека ништо од ова не држи.

можеби е постов повеќе за фан клуб Милан ама Де Шиљо е сега во Јуве и ред е да се спомне дека детево било говедо од малечко :icon_lol:
Bitch please
sinisa.jpg

Прв натпревар на Бонучи во дресот на Милан, и одма пораз од Бетис...

Толку е јак играчот:kafence:
Глеј ти Дибала зел 10ка. Знаеме колку долго се задржуваат 10ките во јуве последниве години. :kafence:

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Прв натпревар на Бонучи во дресот на Милан, и одма пораз од Бетис...

Толку е јак играчот:kafence:

Top natprevar si izigra Leo, prviot primen gol bese krivica na onoj parazitot antonio donaruma go lobuvaa od 1000metri

vtoriot od penal

odbranava na milan deluva mnogu po cvrsto so nego

a deka se crepovi Milan i deka igraat uste so Montolivo i Abate i deka izgubija od Betis toa nema vrska so Igracisteto :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ја гледав јас утакмицата, доста слабо одигра Милан. Монтела форсираше пресинг, ама се гледа дека не се уиграни сеуште, на неколку пати излетуваа во празно играчите на Бетис. Абате е најголем брат :LOL::LOL::LOL: Каков лик е ова, дај Боже да остане уште долги години во Милан. :D

Последно уредено:
Абе доста се расправате за Бонучи, топ 3 дефанзивец во свет е и нема веќе дискусија...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom