Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе вака и ја можам 12 да ти набројам. Биља не е подобар играч од Валеро со оглед на тоа што шпанецов ги покрива сите позиции во средниот ред додека Биља игра една позиција заден везен. И не само тоа, општо, подобар фудбалер е шпанецот.
За Мусачи не знам баш од кај си сигурен како размислуваат сите тренери, еве овој што во калчо лигата е 10 години 2ро место за разлика од вашето тренериште го одбра словакот. Кој фактор е Мусачо као прво.

Кеси. Иаме бе таков играч, Кондогбија. Кеси не е подобар од ниту еден играч што го има Интер во средина.

Убаво ти реков, само Бонучи, Родригез и можда Конти ќе играат прва постава у Интер.

Конти прв репрезентативен бек и Милан рамо до рамо со Наполи. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Не к, тастатура не би погледнал, али јеби га, све е тоа дел од процесот наречен ди мастер тролување. :shook::shook::shook::shook::shook::shook::shook::shook::shook::shook::shook::shook::shook::shook::shook:

Znaci za Konti mi go potis tri dena, loso se izraziv, da se prefraziram

Koga utre Italija bi igrala so nekogo, koj spored tebe mislis deka ce bide starten desen bek u reprezentacija?

Sakav da ti repliciram na prosliot post ama brat Valero sevkupno bolji igrac od Bilja, i Kondogbija vise koj go spomna se odkazav

A deka bogot na fudbalot Spaleti sto osvoil sve i svesto u karieratago odbral Skrinjar togas se izvinuem.
sFaka cAs

Не бе Амброзио ќе биде прва опција за репрезентативен бек, иднината на Италија :tapp:

И јакиот факт дека Спалети бил 10 години во Италија тренер затоа Шкринар и Миранда се подобри дефанзивци од Мусачо, како тргнала работата ќе почнете да пишувате и глупости дека и Медел и Муриљо се подобри од него а не е битно тоа што Мусачо цела одбрана ја држеше со Руиз во Виљареал.

Ако веќе одиме со Џонтра “логиката“ Монтела најдобро ги знае квалитетите на најновите засилувања на Интер Вечино и Валеро оти им беше тренер во Фиорентина, затоа не ни се обидовме да ги земеме класа играчите..

Znaci za Konti mi go potis tri dena, loso se izraziv, da se prefraziram

Koga utre Italija bi igrala so nekogo, koj spored tebe mislis deka ce bide starten desen bek u reprezentacija?

Sakav da ti repliciram na prosliot post ama brat Valero sevkupno bolji igrac od Bilja, i Kondogbija vise koj go spomna se odkazav

A deka bogot na fudbalot Spaleti sto osvoil sve i svesto u karieratago odbral Skrinjar togas se izvinuem.
sFaka cAs
Не се изрази лошо, стварно мислеше дека е прва постава у репрезентација, толку си го глеал. :D
Дармијан ќе биде бе, е и ќе биде сеа за сеа.

Не знам што ти е толку чудно за Валеро, у секоја смисла е подобар играч од Биља, не дека овој е лош ама... И статистички и на терен и во секоја споредба е подобар.

Богот на фудбалот Спалети барем има нешто освоено, некаков успех за разлика од тренериштето ваше со 0 успеси кој си бира играчи како Калинич, Бадељ и Борини. :toe:
Ај да ми ги спомнуваше Бонучи, Родригез па и Ромањоли да те разберев некако, ама Мусачо, па не е Неста да го ебам. Од друга страна кај нас Шкринијар никој не го дига у воздух ко вие Мусачо и Кеси што би играл прва постава дури и у Јуве.

Ако веќе одиме со Џонтра “логиката“ Монтела најдобро ги знае квалитетите на најновите засилувања на Интер Вечино и Валеро оти им беше тренер во Фиорентина, затоа не ни се обидовме да ги земеме класа играчите..
Затоа ќе ги земете Рончаглија, Бадељ и Калиниќ. :D

Не се изрази лошо, стварно мислеше дека е прва постава у репрезентација, толку си го глеал. :D
Дармијан ќе биде бе, е и ќе биде сеа за сеа.

Не знам што ти е толку чудно за Валеро, у секоја смисла е подобар играч од Биља, не дека овој е лош ама... И статистички и на терен и во секоја споредба е подобар.

Богот на фудбалот Спалети барем има нешто освоено, некаков успех за разлика од тренериштето ваше со 0 успеси кој си бира играчи како Калинич, Бадељ и Борини. :toe:
Ај да ми ги спомнуваше Бонучи, Родригез па и Ромањоли да те разберев некако, ама Мусачо, па не е Неста да го ебам. Од друга страна кај нас Шкринијар никој не го дига у воздух ко вие Мусачо и Кеси што би играл прва постава дури и у Јуве.

Sum gleal fudbal do tolku, i Darmian kakva dupka od fudvaler e pre kje igra zapakosta odkolku ovoj, ali ce vidite.

Kesi e masina od igrac i toa ce vidite, t.e znaete samo se praete mutavi.

Sto osvoil spaleti be?
Titula u Rusija, glej be mancini prevarantot gi gmeci tamo so onoj Zenit, a onoj na Spaleti uste pojak bese, ja i ti ce osvoebmo tiula u rusija so Hulk, Vitsel i Danny

Ozbilno? Daj boze samo Ventura da ne go gledal superkupov deneska:pos:

Ali ok, neka vi bide kje vidimo na nareden reprezentativen sobir.

Darmian be :icon_lol:
Праша кој ќе игра бек во Италија јас ти одговорив, не знам што е толку смешно. Дармиан може да го изгуби местото во репката ако Мурињо не го игра стандардно, што може многу лесно да се случи, али за сега он си е стандарден на таа позиција.

Sum gleal fudbal do tolku, i Darmian kakva dupka od fudvaler e pre kje igra zapakosta odkolku ovoj, ali ce vidite.

Kesi e masina od igrac i toa ce vidite, t.e znaete samo se praete mutavi.

Sto osvoil spaleti be?
Titula u Rusija, glej be mancini prevarantot gi gmeci tamo so onoj Zenit, a onoj na Spaleti uste pojak bese, ja i ti ce osvoebmo tiula u rusija so Hulk, Vitsel i Danny
Марли брат ме боли кур за во иднина. Ти сеа рече дека Конти е прв избор за репрезентација и најдобар у лига а дечкото нема уште ниту еден настап за сениорите.

Друго, ти за Жоао Марио се праиш мутав па што останува за нас и Кеси. пф

Битно нешто освоил, статистички гледано има повеќе успех од Монтела, Ариго Саки е за вашиов, до сеа не покажал дека знае да утне со играч.
Пак ќе ти кажам, никој од нас не се мава у гради за Шкринијар, тоа се твои муабети. Уште еднаш, Мусачо, ок е смањи доживљај.
Вов прва постава у Виљареал, тим што испадна од лига пред 3-4 години.

Затоа ќе ги земете Рончаглија, Бадељ и Калиниќ. :D

Не бе богот Матиас Вечино ќе го земеме
Од засилувања што Милан ги зеде до сега не гледам некој чист просек освен Борини, мада за 6 милиона играч како него да го имаш за ротација е топ

Мурињо ќе го игра Дармиан како лев бек и сезонава така да Конти ќе си дојде на десен!

Не бе богот Матиас Вечино ќе го земеме
Од засилувања што Милан ги зеде до сега не гледам некој чист просек освен Борини, мада за 6 милиона играч како него да го имаш за ротација е топ

Мурињо ќе го игра Дармиан како лев бек и сезонава така да Конти ќе си дојде на десен!
k

Марли брат ме боли кур за во иднина. Ти сеа рече дека Конти е прв избор за репрезентација и најдобар у лига а дечкото нема уште ниту еден настап за сениорите.

Друго, ти за Жоао Марио се праиш мутав па што останува за нас и Кеси. пф

Битно нешто освоил, статистички гледано има повеќе успех од Монтела, Ариго Саки е за вашиов, до сеа не покажал дека знае да утне со играч.
Пак ќе ти кажам, никој од нас не се мава у гради за Шкринијар, тоа се твои муабети. Уште еднаш, Мусачо, ок е смањи доживљај.
Вов прва постава у Виљареал, тим што испадна од лига пред 3-4 години.

Zoran stratev bese sampion na makedonija bitno nesto osvoil :icon_mrgr:

Konti e najdobar desen bek u liga odgovorno tvrdim :icon_lol:

Za Jao Mario znaete deka se zezam kurof mi :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom