C
Castiel
Гостин
Не знам што е смешно тука. Прошла сезона Јуве во ниту еден од натпреварите со Милан немаше доминација колку што имаа прошли сезони. Не викам дека се ист квалитет.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам што е смешно тука. Прошла сезона Јуве во ниту еден од натпреварите со Милан немаше доминација колку што имаа прошли сезони. Не викам дека се ист квалитет.
Ние барем веруваме дека можеме да стигнеме до тоа место за ЛШ, вие некако ептен песимисти сте станале изгледа се помиривте дека ќе си завршувате 5-6
Значи полека малце, смири живци, седни на кревет, здивни и соземи се. Прошлата година Јуве можеби изгубил и од Емполи па не значи дека Емполи има тим да се носи со Јуве. Овде зборуваме за 38 кола, а јас лично тврдам дека Милан ниту има квалитет ниту длабочина на тимот за да се бори за титула. Ајде живи били па видели, крајот на сезоната ќе даде одговор на многу прашања.Не знам што е смешно тука. Прошла сезона Јуве во ниту еден од натпреварите со Милан немаше доминација колку што имаа прошли сезони. Не викам дека се ист квалитет.
inter naredna sigurno igra u ls, ako sakas kladba,u bilo sto, bujrum. Ja sum ubeden deka zavrsuvame u prvi 4, imame i tim i konecno Trener sto toa moze da go dostavi, go dostavi i Mancini crepot ama togas prvi 3 idea, me cudi kako vie ne ste, kako toa bilo cel .... ako cel ti e LS, togas mozes da izvisis od prvi 4, ako cel ti e titula, pod difolt LS mu doaga, ne ste mi jasni koe vi e ova precenuvanje na serija A timovite, pa uste i znak prasalnik da e LS so tolkavi investicii.Ние барем веруваме дека можеме да стигнеме до тоа место за ЛШ, вие некако ептен песимисти сте станале изгледа се помиривте дека ќе си завршувате 5-6
Тоа значи дека не им е доволно квалитетен тимот само што не сакаат да признаат и се дуваат ако им го спомнеш овогодинешното меркато. И дои на ФБ на чат да не ти ебам фамилија.ako cel ti e LS, togas mozes da izvisis od prvi 4, ako cel ti e titula, pod difolt LS mu doaga, ne ste mi jasni koe vi e ova precenuvanje na serija A timovite, pa uste i znak prasalnik da e LS so tolkavi investicii.
Па истото го пишав во предходниот пост дека милан нема клупа за да се надева за тесна борба со јуве. Затоа и целта е ЛШ.Значи полека малце, смири живци, седни на кревет, здивни и соземи се. Прошлата година Јуве можеби изгубил и од Емполи па не значи дека Емполи има тим да се носи со Јуве. Овде зборуваме за 38 кола, а јас лично тврдам дека Милан ниту има квалитет ниту длабочина на тимот за да се бори за титула. Ајде живи били па видели, крајот на сезоната ќе даде одговор на многу прашања.
НЕ брат грешка си Милан нема прв тим што може да се носи со Јуве затоа што на скоро сите позиции се поквалитетен тим и тоа далеку поквалитетен. Полека малце зборуваме за Јувентус што играше две финалиња во ЛШ во последните три години и што доминира во Италија години наназад.Па истото го пишав во предходниот пост дека милан нема клупа за да се надева за тесна борба со јуве. Затоа и целта е ЛШ.
Милан го има Бонучи, Јуве не.НЕ брат грешка си Милан нема прв тим што може да се носи со Јуве затоа што на скоро сите позиции се поквалитетен тим и тоа далеку поквалитетен. Полека малце зборуваме за Јувентус што играше две финалиња во ЛШ во последните три години и што доминира во Италија години наназад.

Мене не ми е јасно најискрено, од една страна викате сте фрлиле 200 милиони за трансфери и се мавате во гради ако некој ви спомне дека 90% се просеци и ризик играчи, а од друга страна максимумот бил ЛШ? Како бе?200 милиони знаете ли што се? Сити фрли 200 милиони овој трансфер период, и нив ли ЛШ им е целта? Плус нели утепана е лигава и Јуве 6 години доминира во утепана лига? Многу сте контрадикторни, премногу дури.
Добро и? Ти што викаш што е подобро, 200м на 10 просечни играчи или 200м на 2-3-4 топ играчи?Не е исто да фрлиш 200м на 3-5 класа играчи и да фрлиш 200м на 10 играчи.
Ако го имаш Мусачо во тим, сеедно.Добро и? Ти што викаш што е подобро, 200м на 10 просечни играчи или 200м на 2-3-4 топ играчи?
Добро и? Ти што викаш што е подобро, 200м на 10 просечни играчи или 200м на 2-3-4 топ играчи?
inter naredna sigurno igra u ls, ako sakas kladba,u bilo sto, bujrum. Ja sum ubeden deka zavrsuvame u prvi 4, imame i tim i konecno Trener sto toa moze da go dostavi, go dostavi i Mancini crepot ama togas prvi 3 idea, me cudi kako vie ne ste, kako toa bilo cel .... ako cel ti e LS, togas mozes da izvisis od prvi 4, ako cel ti e titula, pod difolt LS mu doaga, ne ste mi jasni koe vi e ova precenuvanje na serija A timovite, pa uste i znak prasalnik da e LS so tolkavi investicii.
Па нели Милан е гигант? Може бе брат, ако има тимот асална управа се е можно, и сам знаеш како го донесовте Ибра и сместа се промени се во тимот, и има уште еден тон вакви примери во светот на фудбалот. Баш со Џонтра и Клипче пред некое време зборевме за ова, Интер секое лето од 2010 навака се натега за трансфери, де Санчез, де Наингонал, де овој де оној, на крај доаѓа Барса и за 2 минути го договара играчот. Ако Милан има сериозен проект и амбиции може било кого да доведе, истото важи и за Интер и за Јуве. Е сега, можеби управата на Милан проценила дека квантитетот на играчи ќе донесе резултати, останува да видиме дали ќе бидат во право на крајот на годината. Ете јас лично мислам дека тоа нема да е така, но ова е само моја претпоставка.Секогаш сум за втората опција, но како би можела истата да стане реалност за Милан кој што не игра ЛШ со години и чија што крајна граница му е 6то место во лига ? Како истата опција е остварлива кога класа играч ќе ти бара најмалку 8м по сезона, а моментално нема тим во Италија што може да си дозволи 3-5 засилувања со таа плата ? Како Милан може преку ноќ да си дозволи 3-5 класа играчи кога во тимот уште беа играчи како Поли и Лападула ?
Ne, ja sum ubeden ovaa godina, za lani ne bev, nikade ne sme vodele takvi muabeti, lani go doprevme dnoto letoto, so mancini i de bur, ovaa godina razlikata e den i nok, duri i prijatelskite toa mozat da go potvrdat, ne e bitno sto se prijatelski samo, se gleda golem napredok u site polinja koga e vo prasanje igrata, fizickata podgotvenost i drugi parametri, lani do oktomvri ne mozea da izdrzat eden mocan natprevar bez da dozivee timot fizicki kolaps.Секоја година исти приказни. Сигурно играме ЛШ ајде кладба, завршуваме пред Милан и на крајот дебакл
Незнам како си толку сигурен дека ќе играте ЛШ кога сите тимови што се борат за тие места се со приближно ист/сличен квалитет и нијанси ќе одлучуваат