Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е тролање, тоа е трескање глупости, праење паметен.

Демек, еве ја сум Интераш, и ве уверувам дека Икарди не е толку добар играч, редовно го гледам Интер (лага) и не можете мене да ме убедите дека е толку добар. Вуау седи бе.

Бака бил подобар, Бака со 2 гола против Реал у цела кариера, Бака што не знае топка да смири, Бака со стапалата навнатре свртени, БАКА Е ПОДОБАР ИГРАЧ ОД ИКАРДИ. Како може ваква глупост да треснеш.
Ене ти го и тој Кевин Гамеиро твојот мега јак играч. И сите тие што си ги набројал. Не ти постојат.
Бензема и Мората праеле разлика у Реал затоа за кур им е Икарди.

Џони трескаш глупости од епски размери, значи ова се глупости ретардираност левел Вори и Сунгер Боб, покажуваш загрижувачки знаци за класична фудбалска неписменоќа или фино речено фудбалско слепило.

Го стаил Мондонико у потпис, бланко од Реал фк, два пати рече дека Џони највеќе разбира фудбал (што искрено мислам дека е тешко тролање) и се запали братов па почна да треска глупости од светски размери. Ова твоево го нема ни у Индија.

Убаво ти вика Инвејдерот, атеншн хор, намерно идење со глава у ѕид да бидеш различен од сите, секогаш поразличен од другите, никогаш во мнозинството. За жал, во твојот случај со глупоштини пробуваш да бидеш таков.

Ова веќе иде у психологија, тука ќе престанам пошто не сум доволно паметен да елаборирам на таа тема.

Само ти настави тако, па чеш на квају мовати да полижеш сва говна која изасвао. -Џонтра Шешељ.

Да да секако...животот мене ми се состои од форумот како да немам други обврски па јас ќе сум глумел тука attention whore:pos:.

Па јас сум бил неписмен фудбалски,кога ти пишев за Бетис и Малага мајтап ми праеше,кога ти пишев за Селта дека се добра екипа(следната сезона(лани) стигнаа до 1/2 финале во ЛЕ и за влакно не го елиминираа големиот Ман утд) ти ме праеше будала.

Ако фатам тука да наоѓам постови од минатите години каде што испаѓам во право ќе нема да се составиш од срам од такви глупости имаш тресено ама јас сум бил центар на внимание.

Другар за се можиш да ми зборваш,што сакаш..ама да ми тврдиш дека јас не го гледам Интер..па на секоја ебана утакмица ги имам гледано од Сериа А(добро освен минатата со Аталанта поради Сантон-Ди Амброзио бековското дуо) и тука мене ќе ми објаснува некој за Икарди што еднаш годишно ги гледаат Интер.

Добар е братот,јас не напишав дека е неписмен па вака да ми реплицирате..јас напишав дека ја претервате со тоа што го ставате како најдобар напаѓач во Европа моментално каде очигледно е дека не го поседува тој квалитет...ја претеравте искрено.

И за Бака си стојам на своето дека во својот прајм е подобар играч од Икарди,можеби не е сега ама во Севиља газеше братот и беше незадржлив.

И за Бака си стојам на своето дека во својот прајм е подобар играч од Икарди,можеби не е сега ама во Севиља газеше братот и беше незадржлив.

Дај бе ти се молам, збориш за Бака од Севиља кои имаа екипа и како од шала освојуваа Лига Европа секоја година... кога отиде во мртвиот Милан се виде неговото, се вклопи во сивилото нивно. За разлика од него Икарди и во мртвиот Интер беше најдобар играч, прв стрелец во екипата која секоја топка беше потенцијална опасност за голманите, а сега оваа сезона кога напред го хранат со топки Перишиќ и Кандрева доаѓа до израз каков расен голгетер е Икарди, 15 гола на 14 натпревари.

Обично не се мешам во вакви муабети дека сум Ѓубренташ, али твоиве постови вриштат од "објективност", си ги гледал Бетис, Селта, Малага и штотијасзнам, екипи кои ни Господ не ги гледа, едно/двосезонски тимови, и се правиш експерт тука :facepalm:

Обично не се мешам во вакви муабети дека сум Ѓубренташ, али твоиве постови вриштат од "објективност", си ги гледал Бетис, Селта, Малага и штотијасзнам, екипи кои ни Господ не ги гледа, едно/двосезонски тимови, и се правиш експерт тука :facepalm:

Selta ja ima gledano dva pati i toa protiv MU vo 1/2 LE i po toa konstatira deka se dobra ekipa zosto stignale do 1/2 :pos:

Selta ja ima gledano dva pati i toa protiv MU vo 1/2 LE i po toa konstatira deka se dobra ekipa zosto stignale do 1/2 :pos:
Иначе муабетот за Селта беше уште од сезоната 2015/2016 кога играа Нолито-Аспас и Орељана во нападот..кога не знаеш за шо дискутираме зошто се мешаш?..поарно ќути си и тргни се настрана.[DOUBLEPOST=1511691277][/DOUBLEPOST]
Дај бе ти се молам, збориш за Бака од Севиља кои имаа екипа и како од шала освојуваа Лига Европа секоја година... кога отиде во мртвиот Милан се виде неговото, се вклопи во сивилото нивно. За разлика од него Икарди и во мртвиот Интер беше најдобар играч, прв стрелец во екипата која секоја топка беше потенцијална опасност за голманите, а сега оваа сезона кога напред го хранат со топки Перишиќ и Кандрева доаѓа до израз каков расен голгетер е Икарди, 15 гола на 14 натпревари.

Добро извини:place:

Иначе муабетот за Селта беше уште од сезоната 2015/2016 кога играа Нолито-Аспас и Орељана во нападот..кога не знаеш за шо дискутираме зошто се мешаш?..поарно ќути си и тргни се настрана.

Dobro de ne se nerviraj samo smesno mi deluvase inace koj lud bi pamnal diskusija od 2015-2016 osven nekoj sto nema druga rabota i e opsednat so forumov :)

Dobro de ne se nerviraj samo smesno mi deluvase inace koj lud bi pamnal diskusija od 2015-2016 osven nekoj sto nema druga rabota i e opsednat so forumov :)

Џонтра памти и тоа како..тој се праеше ненормален т.е. паметен со зборовите "ќе ја видиме Селта во ЛЕ колку е добра наредната сезона", па сега кога стигна до 1/2 финале и за малце не влезе во финале ќутеше а тогаш и тоа како ме правеше ненормален..затоа го потсетив.

Еве му ги и Бетис кој го победија Реал Мадрид на гости иако се потсмеваше на мене кога му тврдев дека се цврста и заебана екипа против појаките противници.

Dzoni ti samo sto spomna deka Betis e cvrsta ekipa slednata nedela 9 gola primija od Real. Ne kur zamaraj ne postojat tie dve ekipi.

1. Serie A matches: 14
Goals: 15

Џони, како ова се "само два гола дадени и одма Господ"?

2. Што ти мења дека Суарез и Левандовски се со ајде да речеме подобри индивидуални квалитети кога имаат лоша сезона?

Од напаѓач се бара топката да биде во гол а не да работат на труд за Нобелова награда додека се во шеснаесетник.

internazionale-player-mauro-icardi-and-wanda-nara-presents-his-book-picture-id613803242

Икарди писател>Икарди фудбалер

Џони е најчудниот човек кој всушност и го немам запознаено :icon_lol:

Ја знам тајната за Икарди ама сигурна е со мене не кажувам никому :sneaky:. Потписот иначе е на ташак си знае Џони, не мора се да биде сериозно сфатено.

2. Што ти мења дека Суарез и Левандовски се со ајде да речеме подобри индивидуални квалитети кога имаат лоша сезона?
Па кога ќе погледне човек Левандовски индивидуално не е подобар од Икарди, ај Суарез ок ама овој не е.

Иначе еве ти Џони класичен пример што значи класа напаѓач во тимот, Андре Силва ова што го промаши Икарди со затворени очи го дава. :)

Џони за Лукаку викаше дека е бавен играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom