Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добар прогнозер бил нинџава,лабаво со цигарчето пред навивачиве на Рома вика два пати ќе го победеле Лацио,али некако не му искочи прогнозава,бар не во првиов меч. :D

Добар прогнозер бил нинџава,лабаво со цигарчето пред навивачиве на Рома вика два пати ќе го победеле Лацио,али некако не му искочи прогнозава,бар не во првиов меч. :D
Abe stvarno ne mi se jasni so cigarive, ama pak kornat na teren mame im ebam...

Stvrno u pravo si, sea ke im udram od platata na moite igraci vo Inter. Ti na tvoite vo Juventus gi nagraduvas za pobedite ili najcesto parite vo korupcija gi davas? :icon_lol:
brat ne ni navivam za nekoj vo Serie A , samo kazhuvam ochigledna zabeleshka..

Juventus e Roma, lotta scudetto ristretta: "Sono entrambe forti, con stili diversi. Però, alla fine, parlano i trofei. E se la Juve è la squadra che vince il campionato da 5 anni, se è sempre il primo avversario da battere, significa che è quella che gioca meglio, il resto sono chiacchiere.
Маурито Икарди

А ја мислев лопови се вие од Јуве,местат,крадат,лепат,монтираат :D

Земан јавно го брани Јувентус дека немал помош од судиите, уфото уште не попушта :icon_lol: :pos:

Неможам да ги сварам Наполитанките лани памтам клубот, еј клубот пушти навивачи да му чукат на тапани и пеат песни до сабајле пред собите на играчтие на Милан :pos::pos: Мизерија од клуб боже господе.

Овој Де Лаурентис шо не купи и тој некој судија, само јуве ли има пари?

Овој Де Лаурентис шо не купи и тој некој судија, само јуве ли има пари?
Tој со скутерче на некој X чоек се качи до град да оди за да не троши пари ти сакаш судија да купи :D :pos:

Juventus e Roma, lotta scudetto ristretta: "Sono entrambe forti, con stili diversi. Però, alla fine, parlano i trofei. E se la Juve è la squadra che vince il campionato da 5 anni, se è sempre il primo avversario da battere, significa che è quella che gioca meglio, il resto sono chiacchiere.
Маурито Икарди

А ја мислев лопови се вие од Јуве,местат,крадат,лепат,монтираат :D
Mногу убаво кажано :D

Реално коа успеавме да им ги собереме најдобрите играчи на "конкурентите"за титула у едно лето,што останува за играч на Интер.Ќе треба некој да му го грее столчето на Игуаин.:cool:

Сеа ќе и се јавам на Ванда и ќе ја наредиме :D

Реално коа успеавме да им ги собереме најдобрите играчи на "конкурентите"за титула у едно лето,што останува за играч на Интер.Ќе треба некој да му го грее столчето на Игуаин.:cool:
Oна дома кај жена/женска или на клупа ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom