Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто? Од иста причина како кај нас со бомбиве што не се најде докази.
А ти доволно си паметен( си велам) да видиш сам утакмицата од 98ма и сам да заклучиш дали судијата свири професионално или фаворизира некој клуб така? Треба доказ да има за она? сам неможеш да видиш?

Зошто? Од иста причина како кај нас со бомбиве што не се најде докази.
А ти доволно си паметен( си велам) да видиш сам утакмицата од 98ма и сам да заклучиш дали судијата свири професионално или фаворизира некој клуб така? Треба доказ да има за она? сам неможеш да видиш?
Од кога тоа еден меч решава титула? Нели тоа време се играа 34 кола? ...или јас грешка сум, па Јуве-Интер играле финале?
Еве реков, Јуве сезонава да не освои Серија А, дали ќе може да се вади на непризнаениот чист гол на Пјаниќ со Милан при резултат 0-0?

Значи за Барса око нема да ми трепне дури и у финале да дадат гол, гол технологијата да покаже дека е гол, цел свет да види на екраните, на видео бим у Њу Јорк да ја вртат снимката а судијата да не го признае.

Не може бе тој клуб после таа срамна партија кај Челзи да се буни за билокакви судиски одлуки.
Планирав истово да го кажам, си ме претркал.. Како што на Барса им се има помагано низ годиниве, на ниеден друг клуб не му се помага толку..

Од кога тоа еден меч решава титула? Нели тоа време се играа 34 кола? ...или јас грешка сум, па Јуве-Интер играле финале?
Еве реков, Јуве сезонава да не освои Серија А, дали ќе може да се вади на непризнаениот чист гол на Пјаниќ со Милан при резултат 0-0?
2011-2012 кога беше поништен чист гол на Мунтари ја реши титулата. Ете ти кога еден меч решил за титула.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

2011-2012 кога беше поништен чист гол на Мунтари ја реши титулата. Ете ти кога еден меч решил за титула.

Значи Јуве ако не освои, Рицоли е кривецот?
Сфатете веќе еднаш дека само во финале еден меч решава титула.

Муабетов ти е закон.Демек играјте вие 34 кола ебавајте си мајката а таа меѓусебната кога ќе ја наместиме да не менува на табелата :tapp:
Абе знаеш ти дека меѓусебен дуел вреди 6 бода?
И кога може меѓусебна за титула онака да се суди, сигурно и другите утакмици поштени биле судииве.
Само ајде нема што дасе објаснуваме повеќе сигурно нема да миречеш ти не фер титулите биле.

Милан бегаше многу бодови тогаш, дури после дуелот ја зголеми бодовната разлика, отпосле почна да кикса....

Да гледам почитуван небитен. Не си го покажувај нивото со зорлиња морлиња ако не ти држи гз да дискутираш и да прифатиш не се напнуј. И у Сериа Б Јуве кога беше и владееше Интер и Милан, пак Рома не беше никоја и ништо. И кога најбеден беше Јувентус, и Интер почна да се распаѓа со Милан пак Рома не направи ништо. Тоа што Јувентус направи стадион, играше со победни играчи од оние што ги имаше Рома и се врати на шампионски патеки е само ради добрата организација на клубот и ефтините трансфери. Зошто баш Пирло не дојде у Рома, Видал? Погба? Барѕаљи? Љоренте? Сите овие се или без пари, или Видал само 12мил што кошташе. Се смеевте свите што Јуве земаше позајмица со право на откуп вреден една вреќа компири на рати, ама еве се покажа квалитет. Јуве освои титула со факинг Падоин, Пелусо, Де Чеље, Џак, и остали. Кој ви е крив што му ставате клаузула на Пјаниќ или Наполи на Игуаин? Кој сака може да ги купи во таква положба ако ја даде таа сума. А за ЛШ? Ѕвезда има повеќе од вас, ние имаме 2, Милан има повеќе од Интер и Јувентус заедно, ама Милан со Алегри ја тепаше Барса, се знае како е да играш против тимови од рангот на Јуве,Интер,Милан и се знае како е против Рома. И да и се даде на Рома 10 поена предност пак втората полусезона ќе снемогнат душа, да не ви е Тоти да брцне гол кога треба ( рака на срце човекот е шампион и гордост на Сериа А) ќе пропаднете ко Грчка. Се најдобро

Незнам кој дел од реченицата 'Рома од 2002 година не е имала тим кадарен за освојување на калчото и секогаш конкурентот или конкурентите имале два пати појак состав и дека не се работи за победничкиот менталитет' не ти е јасен? И влегов во дискусија со тебе баш ради тоа, да ти кажам дека не е до шампионскиот менталитет. И кога Интер се распаѓаше на хартија имаше појак состав од Рома и Јуве во тоа време за кое викаш дека биле бедни купуваа играчи од 30мил а Рома таков не можеше ни да намириса, а тој Милан тогаш како што се сеќавам го имаше Ибра во тим, а ние ради тој потег го зедовме Бориело, значи крај на приказната, треба ли нешто да се коментира?

Убо сте се издувале последните 10тина страни, ви се насобрало многу последните 6 години. Здраво е вака понекогаш да си ги кажите маките.

Последно уредено:

Ако го изгледа видеото со Роналдо,новинарот го прашува дали се осеќате ограбени после оваа утакмица,одговорот на Роналдо-''Не само после оваа,на многу други натпревари се случуваа слични работи итн итн.

Видео од 98-мa,повелете ѓубренташи-

https://www.youtube.com/watch?v=z5Ba31rRsNY

Нај тазе случај со Мунтари,ако тој гол не одлучуваше за титула ондак не знам,ама јувенташ е јувенташ,нема разбирање со јувенташ...

Последно уредено:
Ако го изгледа видеото со Роналдо,новинарот го прашува дали се осеќате ограбени после оваа утакмица,одговорот на Роналдо-''Не само после оваа,на многу други натпревари се случуваа слични работи итн итн.

Видео од 98-мa,повелете ѓубренташи-

https://www.youtube.com/watch?v=z5Ba31rRsNY
Да бе и 2002 беше ограбен дабарот кога лееше крокодилски солзи на клупа на мечот со Лацио.
Ме ебе системот бе брат:pos:

Повели Шитераш

Не знам како не ви скурчи секој ден исти муабети да терате,ко да немате друга работа па цел ден да дремеш на форум и да пишуваш за судии и местење:toe:

Досудени пенали у последни 10 години

CLASSIFICA RIGORI A FAVORE NEGLI ULTIMI 10 ANNI
Milan 89
Roma 76
Napoli 73
Juventus 61
Inter 54

значи Рома има 15 пенали повеќе од Јуве кои немаат освоено ниедно скудето во последни 10 години наспрема 5 скудета на Јуве,да не праиме муабет што Јуве беа во Сериа Б и изгубија пола тим и стотици милиони евра,нели ради судиитен освоија ништо иначе они си се квалитетни и си го имаат менталитетот,најгреота е што си мислат дека се голем тим.

После 28 пенали помалку од Милан кој има освоено само едно скудето у последни 10 години,значи да повторам Милан има 28 пенали повеќе од Јуве со едно скудето освоено во последни 10 години наспрема 5 скудета по ред на Јуве.

На крај само 7 пенала повеќе од Интер кои земаа 5 по ред исто(едно на маса).

Наполи не го коментирам пошо ни го нема неодолив на темава:)

Не ми реплицирајте пошо неам намера да се замарам со саати а и знам што ќе ми реплицирате,калчополи судиите местите .. терајте даље.

Мајко мила,два одговори у стил глуп си не бе ти си глуп,то е то,ма батали бе не се спуштам на ниво на јувенташ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom