Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.379
- Поени од реакции
- 13.550
Вака викаа и пред многу години,дека јуве бил чист и нема шанси да биде казнет и после знаеме шо се деси...Не бе јас убаво пишав дека повеќето (ако не и сите...) интераши потајно се надеваат дека на Јуве ќе му се деси уште едно Калчополи, али @Чекич ме прекори да не генрализирам врз основа за фанови од типот на Дарко Уфо... мислам факт е, повеќето (не сите, и општо зборам) фанови на Интер едвај чекаат да му се деси на Јуве Калчополи нумеро дуе.
Рицоли направил грешки, ајде Јуве ќе го кривиме... а имаа некои право погоре што пишаа за дуелот со Милан кога истиот судија ни поништи чист гол, али јас бев еден од оние што НЕ се бунев за таа ситуација. Тогаш Рицоли згреши, и не доби казна од ФИГЦ... по се изгледа нема да добие и за овој дуел, како? зошто? тоа треба да го прашате Тавекио.
Да земеме сеа ние јувенташите да сумираме на секој натпревар кој судија колку помогнал на секој тим, ќе треба на форумов да не се појавите, али знаете што... не се замараме, тие работи ги оставаме за тие што се под нас, им оставаме чуство на надеж дека нешто ќе му се деси на нашиот тим, и тие некако ќе пркнат од таа евентуална казна. А нажалост по нив тоа нема да се деси, али ај нека си прават филмови![]()
И нормално е дека се надевам дека ќе ги фатат дека се местачи (како што ги фатија),ти да си интераш нема?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk