- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По корната на Интер имаше три пенали еден врз Икарди со лакт од страна на Киелини еден врз Дамброзио и шутот на Гаљардини беше со рака блокиран од Бонучи...Ај реално малце,и ја ги мразам Јувентус ама што толку ги осакати Интер стварно неам појма...На Кандрева беше жолт картон дека спречи контра,а за картонот на Медел беше веројатно дека многу скокаше. Можеше со мирна совест да му даде на Гаљардини исто картон,ама не му даде. Изненаден сум од играта на Интер реално,според мене подобар противник во прво полувреме,многу добри шанси имаа преку Гаљардини по корнерот и шутот на Марио,можеше и да проигра ама одлучи да шутира...Самата реакција на Буфон се кажа
Првото само го видов за воља на вистината,имаше влечење/туркање ама тука има мал милион контакти и можеби судијата не беше у добра позиција..Ајде,ќе даде Интер 2 гола у второ полувреме и у вторник РОМА,РОМА,РОМАПо корната на Интер имаше три пенали еден врз Икарди со лакт од страна на Киелини еден врз Дамброзио и шутот на Киелини беше со рака блокиран од Бонучи...
Па на нив несомнено им се сите победи чисти како солза, само тоа фаврозириање од судиите никој не го приметува, ама нормално не може Италијанскиот тим во споственост на ликови кои се мотори на индустријата во Италија да се стави во најмала рака на еднаква вага со останатите тимови еве на пример со Наполи, нека му се дува во грб и на Наполи, нека и се даде и на Рома шанса ама тоа е...
сеа
Затоа Јувентус последен пат освои Лига на Шампиони кога Фиат ја исфрли оваа серија на Пунтовци а нареден пат кога ќе освои тоа ќе биде кога Фиат ќе го лансира Интер-Планетарниот Крузер Пунто
Значи освојувал и Милан, ама затоа во ЛШ имал главен збор, кога освојувал и Интер и Интер освоил ЛШ, па барем Европа Лига да освоеа, ама тоа е во Европа нема ситни фаворизирања, јебига.
Ти ако имаш изгледано повеќе од двете утакмици на Јуве со Интер годинава јас КУРОТ го сечам.