Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Inter - Handanovic, Murillo, Medel, Miranda, Candreva, Gagliardini, Brovozic, D'Ambrosio, J Mario, Perisic, Icardi.

:facepalm: Кај почнува со 3ца у одбрана па уште и Дамброзио лев крилен бек. Многу мразам вака уште пред почеток на утакмица коа ќе ми убијат ентузијазам, да ти ебам составот мртов.
Se soglasuvam trebase da si igra standardno 4-2-3-1 sekoj si znae ulogata toa sega ide kako eksperiment na prilicno tezok natprevar.

^^Ај некој нека ја стаи сликата со шинтерот.Избришана ми е [emoji4].Од сите надимаци што сме си ги давале,ова шинтер е нај дебилно.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Незнам дали форумов уште има проблеми со поставување на слики, затоа ќе ги ставам во линк.

Составот на Јуве

Имало големи врнежи во Торино, али нема гајле бајовци, ова не е Сан Сиро, Сан Никола или Олимпико па да се одолжуваат натпревари ради неколку капки дожд :cool:

Низ цела Италија имаше големи врнежи денеска, погледнете го голот Торино што го прими од Емполи :icon_mrgr:

Еден дефанзивец сакаше да му ја врати топката на Харт ама оваа пустата заглави во водата и Пучарели ја зеде и си постигна гол.

А да кажевте дека имат невреме, кај играв Торино да тепат па скоро сите ми беа 3+, со такви услови тешко голови да паѓаат.

Почна Рицо, нека го облече црно-белиот дрес....[DOUBLEPOST=1486325176][/DOUBLEPOST]Oва да беше во шеснаестникот на Интер ќе свиреше пенал и жолт во најмала рака...

Последно уредено од модератор:
Два чисти пенали недосудени за Интер, два непостоечки картони за Интер од кој еден за Медел, непостоечки слободни удари, Јувентус не е Јувентус ако не се тука судиите...

Два чисти пенали недосудени за Интер, два непостоечки картони за Интер од кој еден за Медел, непостоечки слободни удари, Јувентус не е Јувентус ако не се тука судиите...

И гол од офсајд

Ne mi e jasno samo dali na sudijata mu e plateno da ne smee da sudi penal protiv juventus.

Не смее да суди против Јувентус ништо пошто се мафијаши, вмродогроп, местачи на утакмици 6 години титула по ред со судии, голдимунтари. Штета не влегоја 2те пречки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom