Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Супер Ранокија,Габиандини,Кутињо,Алонсо,Нианг,Переира,Раниери,Конте итд...Калчото е прејако бе за разлика од медиумски напумпаната Премиер,шо не е јасно тука ? :kafence:

Овие Наполи заслужуваат со дрва по главата мамето нивно. Како е можно кога се во добра форма против инвалиди како Палермо на домашен терен нерешено да играат не ми е јасно :facepalm:

Некоја статистика колку победи има Пиоли против Јуве?

Исто ко што никој немаше победа на Јувентус арената .

#TRIGGERED

Толку од Милан, тераа што тераа некое време со килавите победи, и сеа пак по старо.
Ајде Донарума, дојди си кај нас, не вреди да ти обели косата на млади години ради Милан :icon_mrgr:

Интераши, спремни сте за вечер? :sneaky:

Eh na pocetokot kako se smeja milanezive za inter i kakvi ne postovi procitav ama karma bitches ;)

Штета за Милан што зимово не ги потрошија тие 100 милиони што кинезите им ги дадоа да се почастат со тој еден играч што им фали у тим за да се умешаат у борба за титула.
Баш ми е криво, а добар тим се со фантастични играчи за кои Интер може да сања, штета баш.

Штета за Милан што зимово не ги потрошија тие 100 милиони што кинезите им ги дадоа да се почастат со тој еден играч што им фали у тим за да се умешаат у борба за титула.
Баш ми е криво, а добар тим се со фантастични играчи за кои Интер може да сања, штета баш.

Жоао Марио преплатениот циган од Фреамунде .....hhhhhhhhhhhhhhhh.

Каков коефициент за двојка е вечер, јас не знам зашто такво потценување од кладилниците, додека од друга страна ги палат провинцијалците со 1,60 да им лапаат пари. :icon_lol:

Не се случајни резултатите на Милан од првиот дел, уште еден-двајца играчи да донесат и топ ќе биде тимот. ГРМЕЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕЕХЕХЕХЕЕХЕХЕЕХ

Исто така зимово 100 милиони требаше да бидат дадени од Кинезите, финансиска инјекција грмееххеехехехехехеехехехехехехеехехехехехехехееххехее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom