Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стојам на располагање хахахаАко видите некоја слика од омилениот тим и истата ви е сомнителна, одма ставајте ја тука и тагирајте го Devi, одма ќе ја провери и ќе ги отстрани вашите сомнежи![]()
Ти не мразиш Јувенташите неможи@DeviAngel daj be brat da ti pustam slika od mene six pack da mi staish, za picinja mavanje mi treba.
Стојам на располагање хахаха[DOUBLEPOST=1471468305][/DOUBLEPOST]
Ти не мразиш Јувенташите неможи
[DOUBLEPOST=1471477507][/DOUBLEPOST]Cascio flies in for Palermo takeoverПушти бе срце нема проблем
Frank Cascio confirmed he is in “rapidly advancing talks” with Maurizio Zamparini to buy into Palermo.
Нов газда ќе добијат овие ќе се спасат од идиотов![]()
Coca ColaСоса who?
На денешен ден пред 21 година се пензионира Ван Бастен![]()
I care
И што треба сеа да праиме ако на денешен ден се пензионирал пред 21 година?I care =) Чоекот се рачуна за еден од најдобрите играчи во Историјата, играч кој поставил нови стандарди за напаѓач во тоа време 280 настапи 218 гола, дај не заебавај![]()
Забава голема журка на плоштад и Ван Бастен на автобувчето да го пуштиме под триумфална да врвиИ што треба сеа да праиме ако на денешен ден се пензионирал пред 21 година?
Уште еднаш, кур ме боли.
Мене веднаш денот ми тргна на подобро откако дознав дека пред 21 година се пензионирал Ван Бастен.