Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако видите некоја слика од омилениот тим и истата ви е сомнителна, одма ставајте ја тука и тагирајте го Devi, одма ќе ја провери и ќе ги отстрани вашите сомнежи :D

Ако видите некоја слика од омилениот тим и истата ви е сомнителна, одма ставајте ја тука и тагирајте го Devi, одма ќе ја провери и ќе ги отстрани вашите сомнежи :D
Стојам на располагање хахаха :D[DOUBLEPOST=1471468305][/DOUBLEPOST]
@DeviAngel daj be brat da ti pustam slika od mene six pack da mi staish, za picinja mavanje mi treba.
Ти не мразиш Јувенташите неможи :D

Пушти бе срце нема проблем :D
[DOUBLEPOST=1471477507][/DOUBLEPOST]Cascio flies in for Palermo takeover
Frank Cascio confirmed he is in “rapidly advancing talks” with Maurizio Zamparini to buy into Palermo.

Нов газда ќе добијат овие ќе се спасат од идиотов :D

Последно уредено:
Стојам на располагање хахаха :D[DOUBLEPOST=1471468305][/DOUBLEPOST]
Ти не мразиш Јувенташите неможи :D

Пушти бе срце нема проблем :D
[DOUBLEPOST=1471477507][/DOUBLEPOST]Cascio flies in for Palermo takeover
Frank Cascio confirmed he is in “rapidly advancing talks” with Maurizio Zamparini to buy into Palermo.

Нов газда ќе добијат овие ќе се спасат од идиотов :D

Зампарини болеста не си ја дава, а не па клубот. После над шо ќе се изживува?
Како и да е добра вест од братски Палермо :cool:

Наполи можно е да лапнат едно 150/160 милиони летово... Игуаин ни го "шитнаа" за 90 милиони, а ако го продадат и Кулибали на Челзи, ќе заработат дополнителни 60/70 милиони.

Така се прави бизнис бајовци :) Е сега уште засилувањата да им се погодат и топ ќе биде (за лигата, не за Јуве :P )

На денешен ден пред 21 година се пензионира Ван Бастен :)

На денешен ден пред 21 година се пензионира Ван Бастен :)
CakjE.png

I care :) Чоекот се рачуна за еден од најдобрите играчи во Историјата, играч кој поставил нови стандарди за напаѓач во тоа време 280 настапи 218 гола, дај не заебавај :)

I care =) Чоекот се рачуна за еден од најдобрите играчи во Историјата, играч кој поставил нови стандарди за напаѓач во тоа време 280 настапи 218 гола, дај не заебавај :)
И што треба сеа да праиме ако на денешен ден се пензионирал пред 21 година?

Уште еднаш, кур ме боли.

И што треба сеа да праиме ако на денешен ден се пензионирал пред 21 година?

Уште еднаш, кур ме боли.
Забава голема журка на плоштад и Ван Бастен на автобувчето да го пуштиме под триумфална да врви

Кога веќе ги спомнавте постариве играчи, видете го коленото на Баџо на почетокот од видеото... Партали еј, се наежив маме му ебам, а сепак играше 20 години на врвно ниво, секоја му чест.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom