- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
А што е форава со секое Л болдирано?
Веројатно да се разликува од големо И.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што е форава со секое Л болдирано?
Каљари според мене е еден од трите шо ќе летат.
Каљари според мене е еден од трите шо ќе летат.
Добро бе како успеа Рома да ја изоставиш? Јувентус фаворит, Интер и Наполи може да им конкурираат, за излез во Европа се борат Милан, Фиорентина, Лацио, Сасуоло и Торино... А Рома златна средина а? Сеа под казна кикни се сам од Фан Клуб Рома од тие другите акаунти што ги имашВо пресрет на новата сезона на Серија А не е лошо да погледнеме која екипа со каков играчки кадар располага. Се разбира до крајот ќе има уште некои измени, но горе-долу тие се составите. Од тоа што можев да забележам за испаѓање најголеми фаворити ми се Кротоне, Пескара и Киево иако не мора да значи на крајот.
Се разбира Јувентус е најголем фаворит за титула. Интер и Наполи можат да им конкурираат.
За излез во Европа ќе се борат Милан, Фиорентина, Лацио, Сасуоло и Торино, коишто според мене се тука некаде по квалитет.
Да се надеваме на интересно калчо сезонава.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добро бе како успеа Рома да ја изоставиш? Јувентус фаворит, Интер и Наполи може да им конкурираат, за излез во Европа се борат Милан, Фиорентина, Лацио, Сасуоло и Торино... А Рома златна средина а? Сеа под казна кикни се сам од Фан Клуб Рома од тие другите акаунти што ги имаш![]()
Тимов на Кротоне е мислим најслабиот тим што заиграл у Серија А задњиве 15-тина године
Вие 5 гола на Турново не може да му брцнете, а не па на Кротоне.Ќе има шанса на некој да му брцнеме 5 гола после долго време
Хехе затоа против вас многу блиску бевме до 5.Вие 5 гола на Турново не може да му брцнете, а не па на Кротоне.
kХехе затоа против вас многу блиску бевме до 5.
Sent from my SM-G531F using Tapatalk