DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Офнет не е на Трендо? Ако е за Јуве навива мислам (Трендо)Na Lazio e fan![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Офнет не е на Трендо? Ако е за Јуве навива мислам (Трендо)Na Lazio e fan![]()
Дечкото што работи таму е фан на Лацио,а за Трендо незнамОфнет не е на Трендо? Ако е за Јуве навива мислам (Трендо)
Кладбата се растури зашто беше за тој ростер до кандрева коа го земаа.Од тогаш Интер даде 70 милиони за плус 2ца играчи.Мене една работа ме копка...
Дали важи кладбата меѓу @Fredy Guarin и @Darko_ufo за бришење профили и што ли не, или ја откажавте?![]()
Уште си тука ? Нели ќе те снема на неодредено време ?Кладбата се растури зашто беше за тој ростер до кандрева коа го земаа.Од тогаш Интер даде 70 милиони за плус 2ца играчи.
Да не ме сфатите погрешно,уште сум 99% сигурен дека интер нема да игра лш догодина.![]()
Па ако си сигурен што ја растураш кладбата?Кладбата се растури зашто беше за тој ростер до кандрева коа го земаа.Од тогаш Интер даде 70 милиони за плус 2ца играчи.
Да не ме сфатите погрешно,уште сум 99% сигурен дека интер нема да игра лш догодина.![]()
Потајно посакува Интер да се пласира во ЛШ.Па ако си сигурен што ја растураш кладбата?
Witsel:Марота богот. Сигурно има 4-5 играчи у рукав па се ценка за 2 милиони за Матуиди за Густаво испраќа смешни понуди за Брозовиќ... кој си бе ти.
Па и за Витсел цел месец се натега, истотака смешни понуди па уцени дека ќе им го земе за без пари епа еве ти го сеа, земи го другото лето на фри, слободно. Нека ти игра сеа тимот со Лемина у средина.
Не потајно,јас апсолутно сакам Интер да игра у ЛШ.Потајно посакува Интер да се пласира во ЛШ.
Aко Интер се пласира у ЛШ а ти изгубиш јас kе ти го дадам мојот профил на користењеНе потајно,јас апсолутно сакам Интер да игра у ЛШ.
И затоа што апсолутно никакво значење нема форумскиов свет у мојот приватен живот,незнам зашто мисли уфо дека бегам од кладбата?Еве ако зееме дека Интер ипак се појачал баајги со марио и габигол @Darko_ufo пак ке ти кажам важи кладбата и дај боже јас да изгубам.