Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене една работа ме копка...

Дали важи кладбата меѓу @Fredy Guarin и @Darko_ufo за бришење профили и што ли не, или ја откажавте? :icon_lol:
Кладбата се растури зашто беше за тој ростер до кандрева коа го земаа.Од тогаш Интер даде 70 милиони за плус 2ца играчи.
Да не ме сфатите погрешно,уште сум 99% сигурен дека интер нема да игра лш догодина.:)

Ако не догодина од 2018та ќе играте,со овој ростер и да сакате неможете под четврто да завршите.

Кладбата се растури зашто беше за тој ростер до кандрева коа го земаа.Од тогаш Интер даде 70 милиони за плус 2ца играчи.
Да не ме сфатите погрешно,уште сум 99% сигурен дека интер нема да игра лш догодина.:)
Уште си тука ? Нели ќе те снема на неодредено време ?

Па ако си сигурен што ја растураш кладбата?

Марота богот. Сигурно има 4-5 играчи у рукав па се ценка за 2 милиони за Матуиди за Густаво испраќа смешни понуди за Брозовиќ... кој си бе ти.
Па и за Витсел цел месец се натега, истотака смешни понуди па уцени дека ќе им го земе за без пари епа еве ти го сеа, земи го другото лето на фри, слободно. Нека ти игра сеа тимот со Лемина у средина.
Witsel:

“I still have to thank Juventus because they did everything for me until the end.

“It’s a shame that Zenit did not accept €25m when I had a year left on my contract.

Matuidi:

Mino Raiola claims Blaise Matuidi is “very disappointed” by Paris Saint-Germain’s decision to pull out of late talks with Juventus.

However, Raiola hinted Juve’s pursuit of Matuidi was not over as he added: “Now we’ll talk with the club and see. We’re all surprised by their withdrawal from negotiations.”

Значи не се ценкал за никој од овие сепак клубојте ги блокирале али да требаше порано да се реагира можда.

Потајно посакува Интер да се пласира во ЛШ.
Не потајно,јас апсолутно сакам Интер да игра у ЛШ.
И затоа што апсолутно никакво значење нема форумскиов свет у мојот приватен живот,незнам зашто мисли уфо дека бегам од кладбата?Еве ако зееме дека Интер ипак се појачал баајги со марио и габигол @Darko_ufo пак ке ти кажам важи кладбата и дај боже јас да изгубам.

Не потајно,јас апсолутно сакам Интер да игра у ЛШ.
И затоа што апсолутно никакво значење нема форумскиов свет у мојот приватен живот,незнам зашто мисли уфо дека бегам од кладбата?Еве ако зееме дека Интер ипак се појачал баајги со марио и габигол @Darko_ufo пак ке ти кажам важи кладбата и дај боже јас да изгубам.
Aко Интер се пласира у ЛШ а ти изгубиш јас kе ти го дадам мојот профил на користење :)

CrWlYf2WcAAFh78.jpg

И пред 100 години голманот Лупатели
lupatelli.jpg

Киево :toe:

Овој Кампедели на Киево претседателот кој лик е :pos:

Заедно со Урбано Каиро на Торино претседателот, легенди :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom