- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
А кој сакаа да го земат Милан со парите од Бака?
Со тие пари во денешно време можеа само Марио Гомез да го земат.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кој сакаа да го земат Милан со парите од Бака?
Мене на легендарното ливче ми текнуваROMA ROMA ROMA
Ви текнува???
Абе Раиола, нека не седи мирен, и нека зборува колку сака,ама на крајот,мора да се сложиш, сепак се зависи од желбата на играчот.Aко е вистина дека кај сите клиенти има 20%+ провизија од трансфер чисто сумњам дека ќе седи мирен Раиола не било Донарума ако сака Малдини и Дел Пиеро нека се
Точно ама денес мислам нема играчи како Недвед и таа генерација.Абе Раиола, нека не седи мирен, и нека зборува колку сака,ама на крајот,мора да се сложиш, сепак се зависи од желбата на играчот.
И на Недвед, му досадуваше кога Јуве замина Јуве во Б, ама овој му рече јас останувам, и крај. Потоа,од кога се пензионира, почна да му досадува за да потпише во Интер, Недвед пак го измаршира. Така да, ако играчот цврсто знае што сака, тогаш Раиола може само да си ќути.
Интер не се некое мерило. Чекај да почнат сериозниве екипи како Милан, Лацио па ќе видиме до каде се Киево.
Инаку Франк де Бур - голем кур
Сасуоло, Торино и Лацио се 2-ки денес, ова ви е од мене![]()
Не ја гледав сине, т. е. Подобро што не ја гледав, и штом играа Нагатомо и Д Амброзио како бекој се е јасно.@Џони Вајсмилер како бекојте брат?
2 од 3, нот бед, плус Интер од 0-2 ви беше гратис![]()
Што не е бед, си паднал на тикет. Немаш ни коефициент за ваучер![]()