Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па Реал, Барса и Баерн се појаки од Јувентус, како би било неуспех ако не играат финале? Плус го дадоа и Погба, тоа не го спомнуваш, што е огромен минус. Погба>Пјаниќ.
Е ова ти е глупа споредба а не Верати и Погба.
Ова ти се скроз различни тип на играчи иако играат у средина. Ко Мунтари и Пирло да ги споредиш.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.035
Поени од реакции
116.895
Е ова ти е глупа споредба а не Верати и Погба.
Ова ти се скроз различни тип на играчи иако играат у средина. Ко Мунтари и Пирло да ги споредиш.
Ок, али муабетот ми беше дека загубија страшен играч во средината. Плус тоа што платија 94 милиони за Игуаин не мора ништо да значи за играње финале. Нема везе, јас лично не го поимам неиграњето финале во ЛШ како неуспех за моменталниов тим на Јуве, иако склопија баш добар тим и покрај продажбата на Погба. Сеуште не се на нивото на Реал, Барса и Баерн па да може такви епитети да си даваат, а и ЛШ е такво натпреварување каде не може ништо да биде гаранција. Реал колку вложуваше па не можеше 5 години по ред 1/8 финале да пројде.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Lani Pjanic bese podobar od Pogba, ama poso igrase vo Roma a NE Juve.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ок, али муабетот ми беше дека загубија страшен играч во средината. Плус тоа што платија 94 милиони за Игуаин не мора ништо да значи за играње финале. Нема везе, јас лично не го поимам неиграњето финале во ЛШ како неуспех за моменталниов тим на Јуве, иако склопија баш добар тим и покрај продажбата на Погба. Сеуште не се на нивото на Реал, Барса и Баерн па да може такви епитети да си даваат, а и ЛШ е такво натпреварување каде не може ништо да биде гаранција. Реал колку вложуваше па не можеше 5 години по ред 1/8 финале да пројде.
Е добро де па та преку кур ако го продале Погба ебате. Еве ќе видите дека сезонава везниот ред ќе изгледа боље за разлика од лани, без циркусите на Погба.

Иначе за муабетот за ЛШ си у право, нема што тука да се диЗкутира.

C

Castiel

Гостин
Па Реал, Барса и Баерн се појаки од Јувентус, како би било неуспех ако не играат финале? Плус го дадоа и Погба, тоа не го спомнуваш, што е огромен минус. Погба>Пјаниќ.
Не се појаки. Тука негде се во квалитет. Пјанич воопшто не е толку полош играч од погба па да се осети толкава разлика. Без проблем играа без Тевез и Пирло за погба нема да е толкав проблем. Го изгубија погба ама се ојачаа во напад, а и сигурно ќе има уште некој трансфер.

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Првиот човек на Палермо: Несторовски е како Инѕаги

Оваа сезона во италијанската Серија А ќе настапува уште еден Македонец, Илија Несторовски кој од Интер Запрешиќ се пресели во Палермо каде пак го дочека Александар Трајковски кој веќе зад себе има една сезона во составот од Сицилија.

Несторовски остави добар впечаток во подготвителниот период во новата средина, а за тоа говори и изјавата на првиот човек на клубот, Маурицио Ѕампарини кој го спореди нашиот репрезентативец со легендарниот напаѓач, Филипо Инѕаги.

-Несторовски е како Филипо Инѕаги, хранете го со топки и тој ќе дава голови, -посочил контарверзниот Ѕампарини.

Првиот официјален предизвик во новата сезона Трајковски и Несторовски ќе го имаат в петок во италијанскиот Куп каде со Палермо ќе излезат на мегдан со Бари.

:)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Прочитав негде дека имам проблеми со документите и дека е доводен во прашање трансферот у Палермо на Несторовски, има некој појче инфо ?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ce se potrudim da ti odgovorim u ramkite na tvoeto dobro poznato nivo na intelegencija na forumov za da me razberes.

A gugu gugu gu. Gugu gu? Gugu gaga gugu.

Se nadevam sea me razbra i nema da me citiras so gluposti.

Gugu?

Dobro momce!
Potrudi se povekje, znam deka mozes, posto so mojata inteligencija nisto ne razbrav sto saka avtorot na idiotizmot da kaze...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Прочитав негде дека имам проблеми со документите и дека е доводен во прашање трансферот у Палермо на Несторовски, има некој појче инфо ?
Како тоа си прочитал негде за твои проблеми?
И не, неаме инфо и кур не боли за твоите проблеми. hhhhhhhh

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Како тоа си прочитал негде за твои проблеми?
И не, неаме инфо и кур не боли за твоите проблеми. hhhhhhhh

Ајде ванаби стефан добро е :aplauz:

Имам двојна личност, пола сум Илија Несторовски !! Сеа имаш инфо ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не се појаки. Тука негде се во квалитет. Пјанич воопшто не е толку полош играч од погба па да се осети толкава разлика. Без проблем играа без Тевез и Пирло за погба нема да е толкав проблем. Го изгубија погба ама се ојачаа во напад, а и сигурно ќе има уште некој трансфер.

Sent from my SM-G531F using Tapatalk
Сигурно тука се негде по квалитет?..со Барселона и Реал Мадрид?..сериозен си?..па и Баерн Минхен?..или ќе ми го спомниш 1/8 финалето?..не се заебавај Јувентус е далеку од квалитетот на Реал и Барса...ако фатиме да ги споредуваме играчите срам ќе те фати,па башка тоа какви резерви имаат овие.

С

СаШеНкО

Гостин
Сигурно тука се негде по квалитет?..со Барселона и Реал Мадрид?..сериозен си?..па и Баерн Минхен?..или ќе ми го спомниш 1/8 финалето?..не се заебавај Јувентус е далеку од квалитетот на Реал и Барса...ако фатиме да ги споредуваме играчите срам ќе те фати,па башка тоа какви резерви имаат овие.
Мислам дека за Погба и Пјанич беше споредбата, не Јуве со Реал и Барса :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom