Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Првиот против Сиеана врз Џеко, го удираат по нога а топката не ја ни допира дефанзивецот
2. Вториот против Сиена старт врз Салах од позади на празен гол и поминат голман.
3. Против Каљари, го удира играчот а не топката, чист пенал.
4. Против Сампдориа, удар на Џеко по зглоб а не на топка. Можеби „мек“ старт ама пак, во шеснаестерец и немаше допир со топка.
5. Против Торино, пак старт на зглоб и Пероти (мислам овој е) си паѓа, чисто ко солза.
6. Против Сасуоло, чист пенал врз Џеко, пак на нога а ни блиску од топка. Да додадам дека тука им немаат свирнато чист пенал врз Салах, кога голманот утна топка а го собра него.
7. Против Аталанта, чист пенал, топка во рака на дефанзивец а раката му е далеку од тело, нешто ко вчера што ги пецна Монреал и Рохо во ПЛ.
8. Вчера против Пескара, тој зглоб му закопа на Пероти во земја.

Макарон, nikad не си сигурен, bro.
Значит ако те чепнат во зглоб а ти си во шеснаесетникот е пенал.
Немам време да барам за другите тимови такви ситуации, ако немат преку 100 го сечам.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Значит ако те чепнат во зглоб а ти си во шеснаесетникот е пенал.
Немам време да барам за другите тимови такви ситуации, ако немат преку 100 го сечам.

Види неосновано упорен човек. Не е чепкање, него шут наместо топка или класично газење за последниот старт, оној вчера. Има еден мек пенал, врз Џеко против Сампдорија.

Не го сечи, пошто очигледно немаш памет, па и без пенис, ќе бидеш 100% жена.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Сиена бе :pos:

Пеја оди гледај Премиер Лига, слабо овде :icon_lol:

Инаку оној вториот против „Сиена“ чинам над Салах беше се само пенал не. Исто оној против Сампдорија за победа во 90+ беше крајно дискутабилен. Другите воглавно си беа чисти пенали и нема ништо страшно во тоа, само интересна е бројката која да беше на страна на Јуве ќе се осудеше без и да се погледнат пеналите (исто како другаров макарон овде) само од поголема маса на луѓе.

Еве пример лани против Интер во купот Медел играше ракомет во шеснаесетникот не свирнаа пенал чисти, ние се буниме овде па одма експертизите што сме се бунеле. После тоа свирнаа чист пенал врз Квадрадо и одма право ете и пенал им дадоа :tapp:

Инаку оној вториот против „Сиена“ чинам над Салах беше се само пенал не. Исто оној против Сампдорија за победа во 90+ беше крајно дискутабилен. Другите воглавно си беа чисти пенали и нема ништо страшно во тоа, само интересна е бројката која да беше на страна на Јуве ќе се осудеше без и да се погледнат пеналите (исто како другаров макарон овде) само од поголема маса на луѓе.

Еве пример лани против Интер во купот Медел играше ракомет во шеснаесетникот не свирнаа пенал чисти, ние се буниме овде па одма експертизите што сме се бунеле. После тоа свирнаа чист пенал врз Квадрадо и одма право ете и пенал им дадоа :tapp:
Имаше напишано и пеналот против Рома дека бил чист, ама ми го избришал постот пошо инстантно го одрав. Пеја експертиза на дело, Сиена пишал :pos::pos::pos::pos::pos: Ниту една утакмица на Рома нема изгледано, точно НУЛА утакмици, земал за пенали објаснува, бог да чува...

Абе вчера го глеав Инферно и таа глумицата Сиена се викаше, паралелно го раскажував и филмот на фејсбук и затоа така сум пишал, каков мисир хахахахаха

Епа еве ги видов пеналите и според мене имаше само еден дискутабилен, оној врз Џеко.

Муабетите „слабо тука, глеј си првенство за тим за кој што навиваш“ треба да ви ги пишуваме на сите што пишувате во темата за ПЛ кога објаснувате, пошто повеќе гледате ПЛ него Серија А и да ви се смееме на мислењата, наместо да дискутираме?

Мислам дека тоа беше интересно во 2012та, кога се праеше муабет за билан, шинтер и ѓубрентус.[DOUBLEPOST=1480333885][/DOUBLEPOST]
Имаше напишано и пеналот против Рома дека бил чист, ама ми го избришал постот пошо инстантно го одрав. Пеја експертиза на дело, Сиена пишал :pos::pos::pos::pos::pos: Ниту една утакмица на Рома нема изгледано, точно НУЛА утакмици, земал за пенали објаснува, бог да чува...
Види го Стек, канцерогено упорен. Паланчанец, никаде не реков дека ги имам изгледано утакмиците и не ни треба, за да пуштам хајлајтс и да видам дали е пенал или не. Како да мора да ја изгледам цела утакмица, за да пресудам според мене дали било пенал во 11та минута или не.
Оди шерувај ја Мајли Сајрус на фб, жити се'.

Очигледно тоа ти го напишав на заебанција, оти наместо Удинезе, напиша Сиена што е стварно за почит. Не се лути одма де, знам дека Челзи е прв па малку сте нервозни :coffee:

Очигледно тоа ти го напишав на заебанција, оти наместо Удинезе, напиша Сиена што е стварно за почит. Не се лути одма де, знам дека Челзи е прв па малку сте нервозни :coffee:
Да да, дека Ливерпул секоја сезона е прво место, па сеа чудно ни е што сме втори, па и нервозни :D

Абе вчера го глеав Инферно и таа глумицата Сиена се викаше, паралелно го раскажував и филмот на фејсбук и затоа така сум пишал, каков мисир хахахахаха

Епа еве ги видов пеналите и според мене имаше само еден дискутабилен, оној врз Џеко.

Муабетите „слабо тука, глеј си првенство за тим за кој што навиваш“ треба да ви ги пишуваме на сите што пишувате во темата за ПЛ кога објаснувате, пошто повеќе гледате ПЛ него Серија А и да ви се смееме на мислењата, наместо да дискутираме?

Мислам дека тоа беше интересно во 2012та, кога се праеше муабет за билан, шинтер и ѓубрентус.[DOUBLEPOST=1480333885][/DOUBLEPOST]
Види го Стек, канцерогено упорен. Паланчанец, никаде не реков дека ги имам изгледано утакмиците и не ни треба, за да пуштам хајлајтс и да видам дали е пенал или не. Како да мора да ја изгледам цела утакмица, за да пресудам според мене дали било пенал во 11та минута или не.
Оди шерувај ја Мајли Сајрус на фб, жити се'.
Па ние гледаме ПЛ и тоа редовно, ти Серија А гледаш чат пат Милан и Интер кога играат за да не дупиш мене, Маки и Кимо.

Па ние гледаме ПЛ и тоа редовно, ти Серија А гледаш чат пат Милан и Интер кога играат за да не дупиш мене, Маки и Кимо.

Во ред е Стефан-Деви, ги гледам сите утакмици од ПЛ и Серија А секој викенд и компетентен сум да коментирам.

1.jpg

Знам за какви стартови се работи, не сум дебил.
Против Јуве такви стартови не ги свират ни на РАБ на шеснаесетникот само поради тоа што сме ги имале Пирло, Дибала, Пјанич во прв состав.

Па добро и Сиена и Удинезе носат скоро исти дресови... Пеџа ич кур да не ти чуе што те дупат

:kafence:

Пеџа уно ди нои:roker:

И да, на јувенташите сеуште не им е јасно дека доколку Јувентус беше во ситуацијата на Рома со 8 пенали во своја полза дека сите ќе негодуваа и ќе збореа и тоа ќе беше нешто најнормално, бидејќи(да ги потсетам) нивниот клуб беше исфрлен во сериа б и им беше одземена титулата поради местење на натпревари во нивна корист.
Затоа нека се навикнат на таквиот статус (оти гледам дел не се привикнати) на нивниот клуб кој во очите на неутралните навивачи секогаш ќе остане местачки и лоповски :kafence:

И да, на јувенташите сеуште не им е јасно дека доколку Јувентус беше во ситуацијата на Рома со 8 пенали во своја полза дека сите ќе негодуваа и ќе збореа и тоа ќе беше нешто најнормално, бидејќи(да ги потсетам) нивниот клуб беше исфрлен во сериа б и им беше одземена титулата поради местење на натпревари во нивна корист.
Затоа нека се навикнат на таквиот статус (оти гледам дел не се привикнати) на нивниот клуб кој во очите на неутралните навивачи секогаш ќе остане местачки и лоповски :kafence:
Case Closed!

штета нема да може да спиеме сега...

Aбе до недоглед може да баботите за местачкиот Јуве ама истиот тој Јуве се врети и им докажа на цела Серија А дека нема потреба да мести за да си ги шлапа кај стигне. Тоа местењето беше изговор за неспособноста на одредени екипи. Како викаат, рѓавом курцу и длаке сметају.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom