Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Решив да гледам Јуве после некое време, ама како заспани се, а овие Џенова делуваат мн добро, Гасперини добро го скоцкал тимот во 3-5-2

I ti si krenal race od italijanskoto prvenstvo. :D

CyRp1olXUAEEWfN.jpg

mala zabavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:icon_lol:

Ајде аталанта мора фа ппобеди , гледајте аталанда многу добра утакмица

Го нема Таљавенто да го досуди очигледното кај Манџукич, па да ги врати мизерниве на натпреваров Јувентус.

I ti si krenal race od italijanskoto prvenstvo. :D
:facepalm:

И да знаеш не пратам како порано, ако не ве читам тука уште повеќе ќе бидам одалечен од италијансково, среќа има експерти тука по кои јас лично се водам и имам ориентација шо се дешава у калчото :гик:

Чолито само го подготвува Јувентус да знаат што ќе им се дешава на нив а и на цело Калчо кога ќе дојде татко му во Интер. ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););)

Џенова 3:0 Милан

Загубија од идните нивни миленици, ќе им позајмат некој играч. Ваквите порази се очекувани. Палета дрво хехехехе. Тоа се тие екипи попаленковци. Секое чудо за три дена, буквално така беше и за Интер и за Милан. Едноставно немаат квалитет за да направат нешто повеќе и победите над Јуве им даваат само лажни надежи дека се курац ипол, а не се ни пола. blablabla.gif

Џенова 3:0 Јувентус

Аууу овие Џенова многу добро играат. Гледајте Аталанта како победува.

Јувенташите кога губат не им одговара да ги заебаваат. Тогаш се користи лош хумор, а Милан или Интер кога губат први се и им одговара хуморот. :coffee:

Дани Алвеш не игра на крило туку во средина или мене така ми се чини??

Ама толку им е на Џенова се мотивираат само со голем тим како Јувентус и после ќе го лапнат од Кротоне стара песна. Јувентус влезе само со 13,5% од силите во овој натпревар и така Алегри оваа година се чува за Лига Шампиони.

Дани Алвеш не игра на крило туку во средина или мене така ми се чини??
Алегри не знае кај му игра Алвеш( меѓу останатите ) .. па ти ќе го дешифрираш....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom