Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се чудите?? Фаворитски беше за играње Каљари :D Мислевте бодој ќе губи?? :D

Ханда ако зезна зезна за боксувањето промашено, после за автоголот му се смени правец и од стативата и немаше време за нова реакција.

Де Бур не ми делува спремен да ги дигне интер до трето место, реално немаат ни состав за тоа...

Милан вечер ако тепа, во сабота ќе гледаме дерби дуел меѓу првиот и вториот

@Syn не оди толку лесно тоа шлакањето на малите тимови во пракса, како што често пишуваш дека со пресинг и напад уште од стартот со два брзи гола треба да се победуваат малите тимови во Серија А.

Едноставно тоа е лесно да се замисли и да се напише, ама треба квалитет и разноврсност во нападот, нешто што Интер го нема. 10 дадени гола на 8 утакмици е премалку, на домашен терен само 5 и тоа против екипи како Палермо, Болоња и Каљари кои ќе завршат под 13, 14 место.

#zhaoMarioIgracNaKoloto
:icon_lol:

Не не, не си ја присвојувај оваа очајна фора. Ние ќе ја користиме. :D

Ваша беше оваа најнебитна информација во историјата, од пред две недели, Локатели играч на колото. :icon_lol:

Башка Марио игра добро, не знам зашто форсираш за него. :cautious:

Не не, не си ја присвојувај оваа очајна фора. Ние ќе ја користиме. :D

Ваша беше оваа најнебитна информација во историјата, од пред две недели, Локатели играч на колото. :icon_lol:

Башка Марио игра добро, не знам зашто форсираш за него. :cautious:

Igra dobro ko sto igral so Pakosh Fereira, Freamunde i Gil Vicente

Nego onoj cirkuzantot Azis kaj vi e?

Ce ispadne i on ko Kerlon ce ja dzonglira topkata so nos na jutub

Grmehehehe :icon_lol:

Igra dobro ko sto igral so Pakosh Fereira, Freamunde i Gil Vicente

Nego onoj cirkuzantot Azis kaj vi e?

Ce ispadne i on ko Kerlon ce ja dzonglira topkata so nos na jutub

Grmehehehe :icon_lol:
Не бе сериозно, супер си игра, јес да е преплатен ама одлично си игра сега за сега.

А со Азис не знам ни ја што е работава, за кој кур исфорсираа трансфер уште летово а еве го уште нема настап а пред него игра Едер ебате.

Каљари игра убо сезонава имат убав тим за на средината или горен дел на табела.

Има некој клипче од автоголот на Ханда тешка топка нешто или ?

Жао Марио е добар играч уопште не игра лошо плус е 23 години факт шо многу се заборава. А за играч од 23 уопште неигра лошо а уште не знај јазик и муе втор месец во нова лига.

Каљари игра убо сезонава

Деви, не знам кои утакмици си ги глеал на Каљари ама оваа денес беше на ранг на 3то лигаш. Буквално ништо не направија, Интер доминираше средина во целост само што ниту еден од играчите не превзеде иницијатива, да внесе малку живост и да ги решат уште во прво. Само среќа им донесе три бода денес, ништо повеќе. Среќа што Икарди утна пенал, па зицер со глава, па Ханда што си влезе со топка во гол и Де Бур што веројатно ги утна замените, во целост.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom