Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ептен ме радува формава на Несто, нека продолжи вака и за репрезентацијата и за Палермо... верувам кога ќе се врати Трајковски ќе му биде полесно во нападот :)

И мене ми е мило да детето. Уште во средно додека игравме фудбал во Прилеп помеѓу училиштата беше многу јак, иако беше помал од нас газеше. За хемиско играше ако не се лажам, нека потврдат прилепчаниве. Заедно со мозокот (Тофилоски) беа надежни талент и пред нив беше блескава иднина, ама само Несторов успеа да направи солидна кариера до сега, а другиот врска немам каде е.

и од Тофилоски кариерата не е баш лоша https://en.wikipedia.org/wiki/Darko_Tofiloski зборувам од финансиски аспект, не е тоа Палермо ама сепак добро си го товари самарчето.
Како и да е браво за Несторот дај боже во топ 3 стрелци да е годинава во Италија.
Спортски Поздрав

Монтоливо е повреден 6 месеци сега ќе блесне Локатели играч кој е микс од Пирло, Гатузо и Сидорф, ќе има многу плачење сезонава, давење во мрсули...

Монтоливо е повреден 6 месеци сега ќе блесне Локатели играч кој е микс од Пирло, Гатузо и Сидорф, ќе има многу плачење сезонава, давење во мрсули...

Нема да блесне многу, пошто Милан е небитен, затоа Кондогбија ќе свети со целиот сјај по 28 минуте на утакмица, во центарот на вниманието кога несомнениот квалитет на Интер ќе избие на површина и ќе се бори со Јувентус за титулата до последното коло :icon_lol:

Коментирате у парови? У иста секунда, новите Џонтра и Стефан од Милан Фан Клубот.

Deko aj idi staj selfi nekoe so leptir mashnja i spodeli nekoj zaljubeni srca status i ne zamaraj.
Od sve ljudive ti najde za humor da zboris :icon_lol:
Бреј ама си дно у пичку материну. Се вика: Деко ај иди сликни си ја братучетка ти и шерни ја на инстаграм. :icon_lol:

Милик по стапките на Монтоливо... вкрстени лигаменти.. врло вероватна операција и неколку месечна пауза... жал ми е за играчот стварно, само што дојде у серија А се вклопи супер у Наполи голчиња ово оно... ама ќеф ми е за Де Лаурентис, да цркне :D

Милик по стапките на Монтоливо... вкрстени лигаменти.. врло вероватна операција и неколку месечна пауза... жал ми е за играчот стварно, само што дојде у серија А се вклопи супер у Наполи голчиња ово оно... ама ќеф ми е за Де Лаурентис, да цркне :D
Добро стварно ме интересира која е причината (медицинска) за кинење лигаменти? Напор, умор, недостаток ан некој витамин или нешто во телото? Многу некако честа повреда станва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom