Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.649
Поени од реакции
88.402
Ептен ме радува формава на Несто, нека продолжи вака и за репрезентацијата и за Палермо... верувам кога ќе се врати Трајковски ќе му биде полесно во нападот :)

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
И мене ми е мило да детето. Уште во средно додека игравме фудбал во Прилеп помеѓу училиштата беше многу јак, иако беше помал од нас газеше. За хемиско играше ако не се лажам, нека потврдат прилепчаниве. Заедно со мозокот (Тофилоски) беа надежни талент и пред нив беше блескава иднина, ама само Несторов успеа да направи солидна кариера до сега, а другиот врска немам каде е.

Член од
6 септември 2015
Мислења
391
Поени од реакции
206
и од Тофилоски кариерата не е баш лоша https://en.wikipedia.org/wiki/Darko_Tofiloski зборувам од финансиски аспект, не е тоа Палермо ама сепак добро си го товари самарчето.
Како и да е браво за Несторот дај боже во топ 3 стрелци да е годинава во Италија.
Спортски Поздрав

D

Darko_ufo

Гостин
Монтоливо е повреден 6 месеци сега ќе блесне Локатели играч кој е микс од Пирло, Гатузо и Сидорф, ќе има многу плачење сезонава, давење во мрсули...

C

Castiel

Гостин
Монтоливо е повреден 6 месеци сега ќе блесне Локатели играч кој е микс од Пирло, Гатузо и Сидорф, ќе има многу плачење сезонава, давење во мрсули...
Ко што плачеше кога ви го начука Џеко?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.443

Нема да блесне многу, пошто Милан е небитен, затоа Кондогбија ќе свети со целиот сјај по 28 минуте на утакмица, во центарот на вниманието кога несомнениот квалитет на Интер ќе избие на површина и ќе се бори со Јувентус за титулата до последното коло :icon_lol:

D

Darko_ufo

Гостин
Коментирате у парови? У иста секунда, новите Џонтра и Стефан од Милан Фан Клубот.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.443
Член од
23 август 2010
Мислења
39.829
Поени од реакции
115.902
Deko aj idi staj selfi nekoe so leptir mashnja i spodeli nekoj zaljubeni srca status i ne zamaraj.
Od sve ljudive ti najde za humor da zboris :icon_lol:
Бреј ама си дно у пичку материну. Се вика: Деко ај иди сликни си ја братучетка ти и шерни ја на инстаграм. :icon_lol:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Милик по стапките на Монтоливо... вкрстени лигаменти.. врло вероватна операција и неколку месечна пауза... жал ми е за играчот стварно, само што дојде у серија А се вклопи супер у Наполи голчиња ово оно... ама ќеф ми е за Де Лаурентис, да цркне :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.769
Поени од реакции
17.690
Милик по стапките на Монтоливо... вкрстени лигаменти.. врло вероватна операција и неколку месечна пауза... жал ми е за играчот стварно, само што дојде у серија А се вклопи супер у Наполи голчиња ово оно... ама ќеф ми е за Де Лаурентис, да цркне :D
Добро стварно ме интересира која е причината (медицинска) за кинење лигаменти? Напор, умор, недостаток ан некој витамин или нешто во телото? Многу некако честа повреда станва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom