Да не претеруваме.Како и да е браво за Несторот дај боже во топ 3 стрелци да е годинава во Италија.
Спортски Поздрав
Ко што плачеше кога ви го начука Џеко?Монтоливо е повреден 6 месеци сега ќе блесне Локатели играч кој е микс од Пирло, Гатузо и Сидорф, ќе има многу плачење сезонава, давење во мрсули...
Монтоливо е повреден 6 месеци сега ќе блесне Локатели играч кој е микс од Пирло, Гатузо и Сидорф, ќе има многу плачење сезонава, давење во мрсули...
Марли од коа се ожени пропадна со хуморов .... )
Бреј ама си дно у пичку материну. Се вика: Деко ај иди сликни си ја братучетка ти и шерни ја на инстаграм.Deko aj idi staj selfi nekoe so leptir mashnja i spodeli nekoj zaljubeni srca status i ne zamaraj.
Od sve ljudive ti najde za humor da zboris
Deko znae sto e instagram?Бреј ама си дно у пичку материну. Се вика: Деко ај иди сликни си ја братучетка ти и шерни ја на инстаграм.
Тетовска измишљотинаDeko znae sto e instagram?
Добро стварно ме интересира која е причината (медицинска) за кинење лигаменти? Напор, умор, недостаток ан некој витамин или нешто во телото? Многу некако честа повреда станва.Милик по стапките на Монтоливо... вкрстени лигаменти.. врло вероватна операција и неколку месечна пауза... жал ми е за играчот стварно, само што дојде у серија А се вклопи супер у Наполи голчиња ово оно... ама ќеф ми е за Де Лаурентис, да цркне