Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Падоин со одлична статистика и годинава... 100 процентен учинок :icon_lol: мети си...

llll.jpg

Прегледај го приврзокот 146333

Игуаин со нов рекорд со постигнати 36 гола. Досега рекордот го држел Лука Тони од сезоната 2005/06 со 31 гол.
Нордал секаде фигурира како рекордер, сега веќе не бидејки Игуаин постигна нов.На табела од transfermarkt превид имаат направено или пак се земани во обзир само последните 20 тина години.

Лука Тони е последен (до сезонава) шо отидел на 30+, и е најдобар италијанец во таа категорија.

13226977_1703021063248285_2232467112229165785_n.jpg

Како можеше боранијата Броки да не му даде шанса да брани на последна утакмица у кариерата и тоа на домашен терен. Божем за титула одлучуваше јаката утакмица со Рома па го остави на клупа ти ебам тоа мртвиот човек.
Ај ако не ко стартер, барем можеше да му даде некоја минута од клупа да добие овации од публиката, сепак цела кариера ја помина во Милан.

Па толку ли тие од управа и кој кур и да се не рекол да брани Абијати во саботата, ама и овој глуп, ја да бев на негово место сам ќе побарав измена, ти ебам мртвото Броки, стручњак.

Супер е што опстана Палермо за нас, двајца репрезентативци плус во лигата. Трајковски гледам скоро половина од минутите изиграл, Пандев има минутажа еднаква на 10 утакмици.

И за Ибраими има шпекулации дека ќе се сели во Италија. Можно е да имаме четири играчи во Серија А догодина.

Супер е што опстана Палермо за нас, двајца репрезентативци плус во лигата. Трајковски гледам скоро половина од минутите изиграл, Пандев има минутажа еднаква на 10 утакмици.

И за Ибраими има шпекулации дека ќе се сели во Италија. Можно е да имаме четири играчи во Серија А догодина.

Штета што Љоренте замина, инаку ќе имавме 5... :/

Како можеше боранијата Броки да не му даде шанса да брани на последна утакмица у кариерата и тоа на домашен терен. Божем за титула одлучуваше јаката утакмица со Рома па го остави на клупа ти ебам тоа мртвиот човек.
Ај ако не ко стартер, барем можеше да му даде некоја минута од клупа да добие овации од публиката, сепак цела кариера ја помина во Милан.

Па толку ли тие од управа и кој кур и да се не рекол да брани Абијати во саботата, ама и овој глуп, ја да бев на негово место сам ќе побарав измена, ти ебам мртвото Броки, стручњак.
Одлична експертиза прике мој ал држи се ти мотике...

Abbiati has retired from football, with the match at San Siro on Saturday his final game with the squad.

“It was an indescribable emotion. Given how the game went I thought the fans would leave. Instead they stayed. It was very emotional, as was seeing my family and friends on the sidelines.

“It was an indescribable moment.

“The Coach [Cristian Brocchi] and I had agreed that I’d come on for the last five minutes. He asked me before the game if I could play from the start, but I said no because I didn’t think my focus was at an appropriate level a game as important as the Roma one.

“I asked if there was a chance of coming on for the last five minutes, but I was the first to tell him not to put me on, because I could see the situation was dramatic.

“Now we think about the final, which is very important, and I’d like to end my career with a trophy. After the summer I’ll speak with [CEO Adriano] Galliani and we’ll see.”

Има и шпекулации дека Стефан Ристовски може да оди во Лацио.

Длабоко се извинувам за овие зборови упатени према тренерот на Милан, Кристијан Броки.

Сепак тоа било важна утакмица и последните 5 минути биле навистина драматични за екипа која губи 3-1 дома и се бори за 6то место.
Ми се насолзија очите. :place:

Цобе како ќе местиме тогаш мх, мх :zloo:
Не знам зошто шират вакви дезинформации, јас веќе цела година тренирам во “Мој тренер“, а така ќе биде и од следната сезона. Бем ти жута штаНпа.

Рома е прва екипа шо завршила сезона со 80 бодови а се наоѓа на третата позиција

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom