Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
FRANCESCO TOTTI DAMI I GOSPODA !!!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

The Last Roman Gladiator!
Ех бе тенеќе едно кељаво 2 со ред утакмици Тоти те ваѓат од какушките.

Манчини менаџериштето најпреценето на планетата земја. Изгубен во свемирот е цел живот.

Киево 5 гола , вечерва имаше 6 црвени картони на натпревариве во Италија:cuc:

Интераши... Жбрц, ај доста ви е лига европа :icon_lol:

Како ги изработија на Интер за голот, па па па на фифа ваков само против мртвила мојш да дајш. :pos:

Љаич пак во 89та во игра :pos:
Сеа на Фејс го коментираме со Урко и Џонтра. Човече, ама искрено не ми е јасно зошто го прави ова, значи не можам логично објаснување да најдам. Со Наполи и Фросиноне Јојо изгази, најбоље играч на теренот, Љаиќ ете се врати после ситната повреда, и овој земал прва постава ПАЛАСИО и у среден ред Медел и Мело. Да ти ебам мајката у пичка костенлива, мрш да не те глеам веќе на клупата на Интер, ти ебам мршата небањата. Ја па земав го бранев цела сезона, црнци да се изживуваат врз мене да бог да.

Почнаа полека да се спуштаат на земја. Ветрот дува кон ЛЕ. :icon_lol:

Сеа на Фејс го коментираме со Урко и Џонтра. Човече, ама искрено не ми е јасно зошто го прави ова, значи не можам логично објаснување да најдам. Со Наполи и Фросиноне Јојо изгази, најбоље играч на теренот, Љаиќ ете се врати после ситната повреда, и овој земал прва постава ПАЛАСИО и у среден ред Медел и Мело. Да ти ебам мајката у пичка костенлива, мрш да не те глеам веќе на клупата на Интер, ти ебам мршата небањата. Ја па земав го бранев цела сезона, црнци да се изживуваат врз мене да бог да.
Не знам брат, ама јас слушав кратко интервју некни со Тохир каде што на прашањето дали останува Манчини, тој кратко одговори: "Of course" :icon_mrgr:

Можи ПЕС игра таму уште е Паласио играчиште, додуша и на менаџер кини :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom