Џ
Џонтра Волта
Гостин
Штелувана е.Абе зашто за утре 2 коефициент ни даваат? Зарем нема да ги победиме мизернине што немаат победа со месеци?

Пиши си ја 1 во 1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штелувана е.Абе зашто за утре 2 коефициент ни даваат? Зарем нема да ги победиме мизернине што немаат победа со месеци?

Za Roma polna kapa e ovoj bod ne samo sto gubese ama i pred natprevarot taka si bese .. +5 nad Inter eventualna pobeda na Viola utre pred niv bi bile +3 ..
Uste 2 natprevari imame na Olimpiko kako ''gosti'' so Lazio i so Atalanta pa ete ti uste 6 boda..
Inaku Mancini za derbi natprevarive mnogu dobro ja postavuva igrata neznam samo zosto nema hrabrost so tie malite ekipi..
Dzeko ne go mozam lugje toa sto promasi, Totti so vrzani oci ke go dadese..
Na leto ke ide vo Bundes Liga taka da nema mnogi prostor za nervoza tuka..

grmehehehhehhehe 100% ќе победела Рома, Џони Нострадамус. Да не беше местена оваа ради квотите? За другар прашувам.100% ќе победи Рома,е сега зависи од составот на Манчини како ќе излези..ако излези подефанзивно можи 3-0 да заврши,ако излези малце со отворен гард како Перишич-Љаич-Едер и напред Голасио тогаш можи да се случи 2-1 или во некаква ситуација 2-2...Рома-Интер е дерби натпревар и не верувам во овие околности дека ќе ја наместат бидејќи Интер не е Верона или Сампдорија па цел свет да се излажи да ставаат милионски суми за 1

Па не игра Дибала, дерби е плус. Лани загубивме таму, после богзнае колку време.Абе зашто за утре 2 коефициент ни даваат? Зарем нема да ги победиме мизернине што немаат победа со месеци?
Па не игра Дибала, дерби е плус. Лани загубивме таму, после богзнае колку време.
И ти кога избаксузира сега нема што да кажаме повеќе, може и на 2.4 да порасне утре.

Интер рамноправен противник на Рома во најмала рака.
Првото полувреме подобри беа, Рома се свести голот ко го прими иначе пред то слабо, реален резултат е 1-1.
Џеко
Дури сега сваќам оти го тролат толку по босанските фан страни, бандера играч![]()
Istoto i jas go prasuvav vcera celo vreme. Nemoze spored momentalna forma na Roma koja tepa se zivo i divo i Inter koj gubese isto taka, plus kaj Roma site povredeni sto bea se vratija, da ja stava koeficient 1.8 koga realno do sega takiv koeficient imaa samo Juve-Roma. Sto uste povekje mi potvrdi deka kje bide namestena e toa sto na sam start na utakmicata bet365 go krena koeficientot na 1.95 za posle 5 min da go namali na 1.8 pak.Абе зашто за утре 2 коефициент ни даваат? Зарем нема да ги победиме мизернине што немаат победа со месеци?
Mislam deka i ovaa kje izleze nereseno
Kje pravime muabet posle utakmicata ako sum vo pravo 

Ако може да ѝ се верува на статистиката, тогаш друго кажува.
Го гледав цел натпревар, не дека Интер беше надмоќен во прво ама имаа доста шанси за гол, дури и ме изненадија а Рома притисна за гол од ко прими, е тогаш в шише ги пикнавте.Ако може да ѝ се верува на статистиката, тогаш друго кажува.
Го гледав цел натпревар, не дека Интер беше надмоќен во прво ама имаа доста шанси за гол, дури и ме изненадија а Рома притисна за гол од ко прими, е тогаш в шише ги пикнавте.

Ја гледаше вчера Атлетико со Хихон ?Не може бе Торино слепците да не тепаат, Карпи и фросиноне не можат да ги тепаат нас ќе не тепале..