Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Шо подприцнавте малце, ф`ски да прицкате. Не знаевте газот кај ви е. Онаа чкорката (спичка) на десно крило не се виде.
2. Ромањоли и Донарума иднината на Милан
3. Мајнц не е чкљ клуб. Ќе те начека Новески на широк сокак, ќе видиш ти!
Со Новевски лани мислам, цела недела на тернинг кампот во летото ја поминав :D Се договаравме за фудбал и праша дали можи да игра и тој а пак другар ми му се врти му вели - А шо ти знајш фудбал да играш (Појма немаше кој е :D ) :pos::pos:

Една вечер седев пред позитив на клупите со едно другарче иди ми вели шо прајш добар? Абе оти овие не работат, е тое му велам се сврти само пуууу ништо значи од денес онака си наведната глата се сврти абе ќе си ом расчекор и замина....

Ќе ми јади новевски мене :D

И не е чркорка туку чотка прво класна, изгубена во свемирот онака си лебди :D

Под него требало да пишит NOT.

Незнам од кога немат свирнато пенал за Јуве. Освен тој против Интер.
tumblr_mejnpu26Rm1rqfhi2o1_500.gif

абе кој вик ап... во Баварија ќе ве пробудат, акнувајќи ве од цименто, што би рекол џони вајсмилер
Ама па вие, некако ко да немате спиено еве 15-16 години! Барајте некој вас да ве заспијат! Упс, едно време не ви се темнеше од Јунајтед?? Извенете, и Барса меша прсти!

Ама па вие, некако ко да немате спиено еве 15-16 години! Барајте некој вас да ве заспијат! Упс, едно време не ви се темнеше од Јунајтед?? Извенете, и Барса меша прсти!

И Баварците муце ги заборави :)

И Баерн ги има Рома 7+ тепано?
Кога тоа?:confused:

Фиорентина скроз се изгубија.

Медал треба и пудлицата да добие, ако Јувентус е шампион.

Ги утепаа, нека си ја предадат пред да им се повреди уште некој.

Рома врти сучи 7 победи со ред начука...а следните две кола играат против Удинезе и Интер каде ќе бидат големи фаворити и веројатно ќе издвојуваат победи доколку сите играчи му бидат здрави...нека си еби мајката колку е променливо ова првенство..Рома од распадната позиција пред неколку месеци сега дојдоа да се при врвот и да се борат за највисок пласман....а што е најако на Наполи му се приближија неколку бода

Каде е сега стручњаците Џонтра Волта и Марли да се заебаваат како тоа Џеко отворал простор ...да си ебите хуморот :D

Колку сакам да стане играч од Шарави еј. Притисоци од сите страни, го оспоруваат 10 години и мислев дека и он како Балотели ќе се распадне психолошки скрос и нема да го искористи потенцијалот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom