Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кое е тоа дете баш ме интересира, кај тренирал тој со Јоветиќ кога овој на 16 години играше у прва екипа. :D
И шо ако играл во првата екипа, и Бабунски има тренирано со Меси.:D
Има тренирано овај со Партизан, сега дали во младинците дали од друг клуб пратен само на одржување на форма појма немам да не те лажам.

И шо ако играл во првата екипа, и Бабунски има тренирано со Меси.:D
Има тренирано овај со Партизан, сега дали во младинците дали од друг клуб пратен само на одржување на форма појма немам да не те лажам.
Епа Бабунски може да кажува каков е Меси.
Овој твојов чисто сумњам ама ај :D

Епа Бабунски може да кажува каков е Меси.
Овој твојов чисто сумњам ама ај :D
E сеа не ќе си вадам од памет. Така ми рече, ако ме лажел тој мене тогаш и јас те лажам. :D Мене не ме чуди оти поќето балканци се такви, ене и Коларов доста знај да се опушти во дискотеки, Џеко и тој итн.
За Јојо и во Сити дури играше излегоја такви шпекулации.[DOUBLEPOST=1456864248][/DOUBLEPOST]Бај д веј, Менез :rolleyes:

Ма ќе продолжевте вие да рачунате, ако Рома и Јуве требаше сега да играт, а не кога дојде Спалети, одма да играт:cool:
Епа сега и баба да имаше муда дедо ќе го викавме..

Како игра Јувентусов, ништо чудно Интер „сензација“ да направи.

12801168_1296033197090107_6554539825034068483_n.jpg

:pos::pos:

Ненормална работа е ова, ми иде да искршам и лап топ и телевизор и се околу мене. У неделата центар не пројдовме, два паса не сврзавме, грам шанса немавме, а денес види што играат, како да влегол некој добар демон во нив... Најдобро прво полувреме на Интер сезонава, се откорнаа од трчање, одлично играат и апсолутно заслужено водат. Јувентус не постои на терен, не знаат што со себе. Штета што е 3-0 по првиот меч, да беше 2-0 ќе беше многу подруго.

Се глеа дека сме ги накурчиле ептен по двата пораза, едно пола саат ни изиграваа Баерн :icon_mrgr:

Ненормална работа е ова, ми иде да искршам и лап топ и телевизор и се околу мене. У неделата центар не пројдовме, два паса не сврзавме, грам шанса немавме, а денес види што играат, како да влегол некој добар демон во нив... Најдобро прво полувреме на Интер сезонава, се откорнаа од трчање, одлично играат и апсолутно заслужено водат. Јувентус не постои на терен, не знаат што со себе. Штета што е 3-0 по првиот меч, да беше 2-0 ќе беше многу подруго.

Заборави да пишеш дека играме со втор тим...

:kafence:

Јуве играт колку да пројде време 3-0 имат, што очекуваат незнам

Абе не зезај има разлика у состави, вие сте со каде каде поофанзивен состав од неделата а Јуве е каде каде со послаб состав од неделата....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom