Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ма ќе продолжевте вие да рачунате, ако Рома и Јуве требаше сега да играт, а не кога дојде Спалети, одма да играт:cool:
Седи мирен ти бе :D
Читав, недочитав нешто жабарски и го ебав линкот.
Нешо кривомањести Тохир му дал ултиматум на Манчини во следивме 5 кола да извлечит 12 бода или ќе го бркал?
Така се врти муабет, незнам колку е точно и за верување.

Тетка Стефи,
шанси има и Лацио ако другиве ги изгубат сите до крајот, а во меѓусебните завршат нерешено. А што демек Интер нема шанси? Никаде нив не ги спомна.
И која е формата на Милан? Тргни-застани (победа-нерешено-победа и т.н.) Зошто не ја зеде во предвид формата на Рома, или податокот на Мондонико за Фиорентина?
Не можи да игнорирам кога директно посочуваш некои работи, желби и сл.
Да појаснам. Под поимот „мочка генерации“ се мисли на фудбалски и навивачки генерации. Новокомпонирани.
И в година нема да игра Челзи во ЛШ, па нема потреба да ја гледаш Рома. :)

Часот е завршен: здраво!
Нема потреба од лутење, немој да мислиш дека имам нешто против "твојата" Рома, најмалце Мичан го симпатизирам од Италија јас само си кажав мое мислење.
Ме нервират екипи кои цела сезона се борат за да фатат место во ЛШ, а кога ќе дојди да играат таму се просерват од старт, и се вадат со муабети па добро приоритет ни е првенството.:pov:
Ист е примерот со Арсенал во Англија.
Напротив јас сакам да гледам новитети во ЛШ, смачено ми е едни исти ( Барса, Баерн, Реал ) да ги гледам, немам ништо против Рома, Фиорентина да играт ама барем да се борат и да имаат некој успех а не во групи од треторазредни екипи од Белорусија да губат како магариња.

И Интер има нешто полесен распоред ама нив не ги спомнав ради шо не знат моментално кај терат за разлика од Милан, во многу лоша форма се а ако успеат да се пронајдат тогаш друг муабет ќе прајме.
Гледам погоре формата на Рома се спомна, да од ко дојде Спалети кренаа гла ама и распоредот му се погоди, сите утакмици со Карпи, Фросиноне, мртвата Сампдорија, Палермо, сите овие се во најлоша форма моментално, за разлика Милан изигра со Наполи, Фиорентина, Рома, Интер и пак остана непоразен.

Нема потреба од лутење, немој да мислиш дека имам нешто против "твојата" Рома, најмалце Мичан го симпатизирам од Италија јас само си кажав мое мислење.
Ме нервират екипи кои цела сезона се борат за да фатат место во ЛШ, а кога ќе дојди да играат таму се просерват од старт, и се вадат со муабети па добро приоритет ни е првенството.:pov:
Ист е примерот со Арсенал во Англија.
Напротив јас сакам да гледам новитети во ЛШ, смачено ми е едни исти ( Барса, Баерн, Реал ) да ги гледам, немам ништо против Рома, Фиорентина да играт ама барем да се борат и да имаат некој успех а не во групи од треторазредни екипи од Белорусија да губат како магариња.

И јас немам ништо лично против тебе или Челзи, ама анализата нешто не ми се допадна. Методите на пристап се погрешни.
Ако гледаш екипите, коишто цела сезона се борат за во ЛШ, а после тоа се „усеруваат“ се пред сѐ финансиски послаби од трите гореспоменати, па и повеќе други (пред сѐ англиски). Второ, немаат континуитет на играње на ЛШ и тоа, сметам дека влијае како и искуството на фудбалерите во тоа натпреварување.
Од тие треторазредни екипи губат и гигантите. Баерн пред 3-4 години изгуби од Бате 3-1, на Барса ако ме држи сеќавањето им кинеа бодови. Манчестер Јунајтед изгуби од Данците пред 2 недели, кои патем изгубија пред неколку години од прилепска Победа на Ацуле со 2-0. И т.н. има милион примери. Тоа не значи дека по дифолт мора да е така. Годината кога Порто освои какви резултати имаше ако сеќаваш.
Еве сега и градските екипи ги очекуваме деновиве, па времето ќе покажи дали е до противниците или до екипата.

Така е. Колку што беше интересно и смешно кога бевте неколку класи над милан. :coffee:
Абе и да се распадне тимот пак ќе заврши пред Милан. Тоа е таа разлика во класи. :icon_lol:

Ма ќе продолжевте вие да рачунате, ако Рома и Јуве требаше сега да играт, а не кога дојде Спалети, одма да играт:cool:
Oди капи јамоболии во леген бе :D

Stevan Jovetic will miss Inter’s Coppa Italia semi-final with Juventus, as he’s picked up a muscular injury.

Овај почна од на клупа да се повредва O.o

Стефи не го спомнува мечот со Интер,дури она знае дека против нив ќе поминат полесно отколку против Болоња.:LOL:

Интер има со камата да платат наредната со Рома за онаа среќна победа:uzi:

Јас за овај Јоветич имам слушано муабети од дете шо има тренирано со него во Партизан дури играл дека повеќе бил посветен на алкохол и журки по дискотеки отколку на фудбалот. Колку е вистина не знам ама од балканец не ме чуди па можи и зато дреми на клупа.

Јас за овај Јоветич имам слушано муабети од дете шо има тренирано со него во Партизан дури играл дека повеќе бил посветен на алкохол и журки по дискотеки отколку на фудбалот. Колку е вистина не знам ама од балканец не ме чуди па можи и зато дреми на клупа.
Кое е тоа дете баш ме интересира, кај тренирал тој со Јоветиќ кога овој на 16 години играше у прва екипа. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom