Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Седи мирен ти беМа ќе продолжевте вие да рачунате, ако Рома и Јуве требаше сега да играт, а не кога дојде Спалети, одма да играт![]()

Така се врти муабет, незнам колку е точно и за верување.Читав, недочитав нешто жабарски и го ебав линкот.
Нешо кривомањести Тохир му дал ултиматум на Манчини во следивме 5 кола да извлечит 12 бода или ќе го бркал?
Нема потреба од лутење, немој да мислиш дека имам нешто против "твојата" Рома, најмалце Мичан го симпатизирам од Италија јас само си кажав мое мислење.Тетка Стефи,
шанси има и Лацио ако другиве ги изгубат сите до крајот, а во меѓусебните завршат нерешено. А што демек Интер нема шанси? Никаде нив не ги спомна.
И која е формата на Милан? Тргни-застани (победа-нерешено-победа и т.н.) Зошто не ја зеде во предвид формата на Рома, или податокот на Мондонико за Фиорентина?
Не можи да игнорирам кога директно посочуваш некои работи, желби и сл.
Да појаснам. Под поимот „мочка генерации“ се мисли на фудбалски и навивачки генерации. Новокомпонирани.
И в година нема да игра Челзи во ЛШ, па нема потреба да ја гледаш Рома.
Часот е завршен: здраво!

Така е. Колку што беше интересно и смешно кога бевте неколку класи над милан.Барем друг тим да пишеше, може ќе беше интересно и малце смешно.

Нема потреба од лутење, немој да мислиш дека имам нешто против "твојата" Рома, најмалце Мичан го симпатизирам од Италија јас само си кажав мое мислење.
Ме нервират екипи кои цела сезона се борат за да фатат место во ЛШ, а кога ќе дојди да играат таму се просерват од старт, и се вадат со муабети па добро приоритет ни е првенството.
Ист е примерот со Арсенал во Англија.
Напротив јас сакам да гледам новитети во ЛШ, смачено ми е едни исти ( Барса, Баерн, Реал ) да ги гледам, немам ништо против Рома, Фиорентина да играт ама барем да се борат и да имаат некој успех а не во групи од треторазредни екипи од Белорусија да губат како магариња.
Деки како се држиш брате?сигурно е миланист ... уште сонуваат дека ќе завршат трети![]()
Абе и да се распадне тимот пак ќе заврши пред Милан. Тоа е таа разлика во класи.Така е. Колку што беше интересно и смешно кога бевте неколку класи над милан.![]()
Oди капи јамоболии во леген беМа ќе продолжевте вие да рачунате, ако Рома и Јуве требаше сега да играт, а не кога дојде Спалети, одма да играт![]()

Стефи не го спомнува мечот со Интер,дури она знае дека против нив ќе поминат полесно отколку против Болоња.![]()

Кое е тоа дете баш ме интересира, кај тренирал тој со Јоветиќ кога овој на 16 години играше у прва екипа.Јас за овај Јоветич имам слушано муабети од дете шо има тренирано со него во Партизан дури играл дека повеќе бил посветен на алкохол и журки по дискотеки отколку на фудбалот. Колку е вистина не знам ама од балканец не ме чуди па можи и зато дреми на клупа.