- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
[emoji122] [emoji14]

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па има разлика сепак. хехеInter i Milan razlika 2 boda.
Toa e taa razlika vo klasi. Nekoj vikashe 2-3 bile.
Јакиот човек ја реши. Тој што навива Интер да губи и Перишиќ и Кондогбија да играат лошо за да му пушти вода курето на крај, да испадне у право.
Истиот тој фраер на времето ТВРДЕЛ дека Интер без Ибрахимовиќ ништо нема да напраи.![]()
Еј браво, 10 години си на форумов, еве ти колаче (ко што викаат оние у премиер лига темата)Абе, пацер еден... Ја коа пишував на форумов ти си виткал учебници за 1во оделение у украсна фолија. За Ибра и за све остало ја пишав у темата дека сум изгубил кладба, сум частел пиво. Другите па сите очекуваа таа 2010 Интер да освои тројна круна... дај не ме јеби.
Проблемот е што јас сум реален, а ти си глуп. У едно пиво се пичкаше да се кладиш после 10 кола кога Интер беше прв и дркаше на Манчини дека е ѕвер, а јас го ругав и кажував дека нема у топ 3 да завршиме. Сеа плукаш по мене. Реалноста е таа, Кондогбија е дупе, признал ти или не. Перишиќ да беше добар немаше да влага у 80та, и еден идиот од тренер ко Манчини го бива до толку да сфати дека дедо Родриго у моментов е у боље форма од Перишиќ.
Не планирам со тебе да се објаснувам, јас 10 години сум на форумов, за разлика од тебе што се појавуваш ко “точак кривопаланечки“ и тресеш зелени.
П.С. Викаш “Истиот тој фраер ТВРДЕЛ...“ ти тогаш не си бил роден бе? Лигле едно... Со кој си имаме работа... оф бе.
П.П.С. Летај пеперутки...
За месец дена од 1 на 5 место. Бреј што ти прави тоа ветрот, кога си на врвот.
Летај пеперутки![]()
Искрено поима неам. Прв пат слушам.Џонтра, каков е бе тој кривопаланечки точак?![]()
Теоретски и математички сеуште сме во игра за скудетото.![]()