Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
[emoji122] [emoji14]
84b81b5d171bd149558fb90aee512aca.jpg

Јакиот човек ја реши. Тој што навива Интер да губи и Перишиќ и Кондогбија да играат лошо за да му пушти вода курето на крај, да испадне у право.

Истиот тој фраер на времето ТВРДЕЛ дека Интер без Ибрахимовиќ ништо нема да напраи. :pos:

Абе, пацер еден... Ја коа пишував на форумов ти си виткал учебници за 1во оделение у украсна фолија. За Ибра и за све остало ја пишав у темата дека сум изгубил кладба, сум частел пиво. Другите па сите очекуваа таа 2010 Интер да освои тројна круна... дај не ме јеби.
Проблемот е што јас сум реален, а ти си глуп. У едно пиво се пичкаше да се кладиш после 10 кола кога Интер беше прв и дркаше на Манчини дека е ѕвер, а јас го ругав и кажував дека нема у топ 3 да завршиме. Сеа плукаш по мене. Реалноста е таа, Кондогбија е дупе, признал ти или не. Перишиќ да беше добар немаше да влага у 80та, и еден идиот од тренер ко Манчини го бива до толку да сфати дека дедо Родриго у моментов е у боље форма од Перишиќ.

Не планирам со тебе да се објаснувам, јас 10 години сум на форумов, за разлика од тебе што се појавуваш ко “точак кривопаланечки“ и тресеш зелени.

П.С. Викаш “Истиот тој фраер ТВРДЕЛ...“ ти тогаш не си бил роден бе? Лигле едно... Со кој си имаме работа... оф бе.
П.П.С. Летај пеперутки...

Абе, пацер еден... Ја коа пишував на форумов ти си виткал учебници за 1во оделение у украсна фолија. За Ибра и за све остало ја пишав у темата дека сум изгубил кладба, сум частел пиво. Другите па сите очекуваа таа 2010 Интер да освои тројна круна... дај не ме јеби.
Проблемот е што јас сум реален, а ти си глуп. У едно пиво се пичкаше да се кладиш после 10 кола кога Интер беше прв и дркаше на Манчини дека е ѕвер, а јас го ругав и кажував дека нема у топ 3 да завршиме. Сеа плукаш по мене. Реалноста е таа, Кондогбија е дупе, признал ти или не. Перишиќ да беше добар немаше да влага у 80та, и еден идиот од тренер ко Манчини го бива до толку да сфати дека дедо Родриго у моментов е у боље форма од Перишиќ.

Не планирам со тебе да се објаснувам, јас 10 години сум на форумов, за разлика од тебе што се појавуваш ко “точак кривопаланечки“ и тресеш зелени.

П.С. Викаш “Истиот тој фраер ТВРДЕЛ...“ ти тогаш не си бил роден бе? Лигле едно... Со кој си имаме работа... оф бе.
П.П.С. Летај пеперутки...
Еј браво, 10 години си на форумов, еве ти колаче (ко што викаат оние у премиер лига темата) :bravobe:
Перишиќ да бил добар немало да влага у 80та минута. Тоа значи дека Љајиќ кој што не игра последниве 3 утакмици ич не е добар? :D
А и добар е Перишиќ последниве утакмици, ама не си прочитал добро изгледа у рејтинзите. :icon_lol:

Сум бил роден не се секирај, ете 10 години си член браво уште еднаш, 6 години поминаа од тогаш и уште се зборат дебилните муабети дека Интер ќе потонел без Ибра :pos: така и тогаш викале стручњаците а?
Пак он со тие кладби запнал, у реду е Латас. (y)

Другари, дај не го дупете @Џонтра Волта за Манчини и Кондогбија, тешко му паѓа да признае, ко од новчаник да ги дал 40те милки за Џофри.

Што не ти е јасно бе тебе уште... Ајде пак ќе цртаме.
1. 40м за Џофри а.к.а. Јаја Туре (каква левица имал, свршававте у фан клуб) он не стигна да шутне, не, не... него на улица у Милано не го познаваат уште од што еден ебан потег нема напраено цела сезона. Една килава асистенција со Киево на гости, далечната 2015та. Толку. Една НУЛА. Е сеа, се објаснува дека не му ги бивало другарите, Брозовиќ, Медел, Мело... ок, за да му удоволиме на црнчугава ќе ги земеме Азар, Меси, Чави и Хајди Клум ќе ја седнеме позади гол, пошо се пали на црнци ко него. Да го мотивира. Море да му ебам ја 100-мајки, не го бива. И јас сакам да го бива, али .!. Дупе е...
2. Перишиќ за 20м не е. Еден дриблинг има, провиден е ко Латас другар ти.
3. Љајиќ е добар, Јоветиќ исто, ама Манчини е глуп и е пациент, да истиот Манчини што ти го бранеше дека е добар и не ги игра, пошо не му кажале Добар Ден кога доаѓале на тренинг т.е. ради негови каприци.

П.С. 11:30 е... млекото и легнувај.

Престанав да читам кај ``а.к.а Јаја Туре``.
Тоа што ти очекуваш Јаја Туре од Кондогбија е твој проблем со разбирањето на фудбалот. Или стручњаците по кои се водиш не го пишале тоа. :toe:

Сеа те дочитав, Перишиќ не е за 20 да, не знам зашто ми го кажуваш ова кога е платен 5-16 милиони. Дај некое боље крило за овие пари. Ваков таков, трет најдобар играч во екипа по учинок.

За Манчини океј е, пишав у фан клуб дека последниов месец почнува да ми иде на кур. За ова се јаде отказ, реков уште после поразите од Јувентус и Милан, ова веќе ги поминува сите граници и на бранење и на поштовање и на све.

И за ова последново, дај те молам, се фалиш 10 години си член на форумов.. уште ли со доскочици од 2003та? Да, сум бил роден и 2003та.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom