- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.921
[emoji122] [emoji14]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па има разлика сепак. хехеInter i Milan razlika 2 boda.
Toa e taa razlika vo klasi. Nekoj vikashe 2-3 bile.
Јакиот човек ја реши. Тој што навива Интер да губи и Перишиќ и Кондогбија да играат лошо за да му пушти вода курето на крај, да испадне у право.
Истиот тој фраер на времето ТВРДЕЛ дека Интер без Ибрахимовиќ ништо нема да напраи.![]()

Еј браво, 10 години си на форумов, еве ти колаче (ко што викаат оние у премиер лига темата)Абе, пацер еден... Ја коа пишував на форумов ти си виткал учебници за 1во оделение у украсна фолија. За Ибра и за све остало ја пишав у темата дека сум изгубил кладба, сум частел пиво. Другите па сите очекуваа таа 2010 Интер да освои тројна круна... дај не ме јеби.
Проблемот е што јас сум реален, а ти си глуп. У едно пиво се пичкаше да се кладиш после 10 кола кога Интер беше прв и дркаше на Манчини дека е ѕвер, а јас го ругав и кажував дека нема у топ 3 да завршиме. Сеа плукаш по мене. Реалноста е таа, Кондогбија е дупе, признал ти или не. Перишиќ да беше добар немаше да влага у 80та, и еден идиот од тренер ко Манчини го бива до толку да сфати дека дедо Родриго у моментов е у боље форма од Перишиќ.
Не планирам со тебе да се објаснувам, јас 10 години сум на форумов, за разлика од тебе што се појавуваш ко “точак кривопаланечки“ и тресеш зелени.
П.С. Викаш “Истиот тој фраер ТВРДЕЛ...“ ти тогаш не си бил роден бе? Лигле едно... Со кој си имаме работа... оф бе.
П.П.С. Летај пеперутки...

така и тогаш викале стручњаците а? За месец дена од 1 на 5 место. Бреј што ти прави тоа ветрот, кога си на врвот.
Летај пеперутки![]()

Искрено поима неам. Прв пат слушам.Џонтра, каков е бе тој кривопаланечки точак?![]()

Теоретски и математички сеуште сме во игра за скудетото.![]()