Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Адем Љајиќ: Играме лошо, а први сме?! Е сега замислете што ќе биде кога ќе почнеме добро да играме.
Да почнеа да играат ќе беше 38-0-0...
Сум ти рекол и претходно, за вашите напаѓачи е Тоти.
Е тоа не дочекаме да видеме
Btw, @Џонтра Волта како игра Љајич бе, вишокот од Рома, ќе го зимате ли?
Сум ти рекол и претходно, за вашите напаѓачи е Тоти.
Зампарини и сезонава не изостанал со праење глупости со тренерите.
Не знам кој гледа Карпи-Палермо, баш коментаторот објаснуваше.
Сезоната ја започна Јакини кој лани ги водеше Палермо ЦЕЛА СЕЗОНА, после го избрка Јакини и го назначи Балардини. После неколку кола односно пред 4 кола го избркал Балардини и го врати Јакини ама овој одбил па пак го вратил Балардини кој ги водел со Верона ама Сорентино капитенот изјавил дека Балардини уопште не учествувал во тој натпревар односно не ни разговарал со играчите туку само стоел ко споменик, па го избркал уште еднаш а на негово место го назначил извесен Скелото арно ама овој немал лиценца да ги води против Џенова и Удинезе па на негово место доле на клупа ги водел Вивијани тренерот на младинците... и сега нов тренер им е Тедеско а на тој Скелото му бара лиценца за тим менаџер или шта год само за да седи доле на клупа.
Луди Зампарини.![]()
Одамна рече дека како син му бил овај али дека многу му се противел зато го избркал. Најави дека ќе се пензионира летово и дека ќе го продај Палермо..Ќе го откупат бе, за 10 милиони таков играч е багатела... само Сабатини може да напраи ваква зделка, да го даде Љајо на позајмица со откуп од 10 милиони и да даде 40 милиони за Дестро и Итурбе
Иначе....
![]()
Абе филм треба да се сними за овој Зампарини![]()
Дефинитивно на темава имате најдобри гифови од дешавки со менаџери...
Дефинитивно на темава имате најдобри гифови од дешавки со менаџери...![]()
Кога сме кај Ван Гал и он имаше една добра сезонава, кога ќе ја скршеше столицата.Можам да замислам колку е очајно да го гледаш Ван Гал на клупа како седи... седи...седи... и седи.
Мислиш ова е се од Маѕари ?Дефинитивно на темава имате најдобри гифови од дешавки со менаџери...![]()
Не е 20 Перишиќ 5-16 е, вие толку за Ел Шарави ќе платите. Остај го Џофри има време за него, 23 години има, кажи ми ти што праиме со Џеко, за 30 денари не можете да го шитнете сеа, ни Железничар не го сака^честито нека ви е
Љајич колку што е купен толку ќе биде и продаден, ама вие нема ни да се офајдите од 20 милионскиот Перишич, ни па 10мил ќе му извадите, а и Џофри беше куповина која од 40мил требаше за брзо време да вреди 60-70мил
Немој Сабатини да ми го рчкаш кога се во прашање трансферите![]()
Не е 20 Перишиќ 5-16 е, вие толку за Ел Шарави ќе платите. Остај го Џофри има време за него, 23 години има, кажи ми ти што праиме со Џеко, за 30 денари не можете да го шитнете сеа, ни Железничар не го сака
Иначе извини за Сабатини, болна тема начнав, толку промашени трансфери ни Марко Бранка од кај нас не праеше на времето коа ги носеше Скелотовци за 15 денари.![]()