- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Во HD може Кондогбија ќе личи на Јаја Туре. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во бојатаВо HD може Кондогбија ќе личи на Јаја Туре.![]()
Нема врска, било кој ќе ги имаше тие интервенции. Небитен.Ханданович сеоски Буфон.
Малце консолидирај си го хуморот што го немаш.Во HD може Кондогбија ќе личи на Јаја Туре.![]()
и Бабакар у HD би бил ка БалотелиВо HD може Кондогбија ќе личи на Јаја Туре.![]()
Влагаат у форма пак судиите, и Милан - Интер судијата беше изгубен и овој сеа.....Кој си бе ти Мацолени?
Денеска беше скроз изгубен, пенал за Виола, непостоечки фаул од Телес за црвен картон, милион глупи фаули свирнати. Дно.Влагаат у форма пак судиите, и Милан - Интер судијата беше изгубен и овој сеа.....
Кондогбија баш игра солидно ова прво полувреме.
Sent from my 6045Y using Tapatalk
Ја мислим решена е дилемата околу КондоМбија сезонава...... није злато све што сја.
Оној ќоравион за Кондогбија пишал... едно полувреме изиграл жими куров па ајде ќе го фалиме... Така ако гледавме, Нагатомо е Карлос...
Да не збориме што отиде по бурек за вториот гол Кондогбија и Зарате шутна... Доста бе, доста ми го тупиш со Кондобија, читај факти од стручњаци у Италија, окарактеризиран е ко Ф Л О П ! ! !
Ете ти, за да го снимат камери Кондогбија, црвен у 90та минута праи... иначе цела сезона не го видовме, да му ебам сто_мајки ја на него.
Јакиот човек ја реши. Тој што навива Интер да губи и Перишиќ и Кондогбија да играат лошо за да му пушти вода курето на крај, да испадне у право.Ја мислим решена е дилемата околу КондоМбија сезонава...... није злато све што сја![]()