G
grande-juve
Гостин
Верона ќе ја заебаваме зашо победи.Ништо колово никој не киксна, нема кого да заебаваме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Верона ќе ја заебаваме зашо победи.Ништо колово никој не киксна, нема кого да заебаваме.
Ништо колово никој не киксна, нема кого да заебаваме.
Дани оди прај весник.Пaлермo кикснa.
Ќе ги дупев Интер пак оти победија 1-0, али и ние не бевме нешто поарни и тоа автогол си треснаа тие Џенова па затоа си ќутам.
Наредно коло играат Верона, Карпи и Фросиноне против Интер, Наполи и Јувентус. Еве шанса за Верона да уствари втора победа во сезонава.
Ако добро памтам не изгубивте вие од Фросиноне првава ?
Што од инает таке е, Бонавентура најдобар играч ни е.... не е жално? Какви играчи све имало у Милан дојде ред најдобар да ни биде на терен, да пукнеш од мука.... ама тоа е ајде не ми се дискитира за таков играч, може и до мене е... мене ич не ми е омилен, ни талент, ни физички јак ни брзина само еден смешен дриблинг то је то.
Боатенг го носим на аватар пошто сакам такви играчи ка него, Мексес, Де Јонг, Кучка....
на времето Гатузо =) Не го носим сигурно пошто е убав![]()
кај тебе е проблемот што опсесија ти се бразилските фудбалери да беше бонавентура бонавентурињо јас верувам ќе се колнеше и крстеше во негоШто од инает таке е, Бонавентура најдобар играч ни е.... не е жално? Какви играчи све имало у Милан дојде ред најдобар да ни биде на терен, да пукнеш од мука.... ама тоа е ајде не ми се дискитира за таков играч, може и до мене е... мене ич не ми е омилен, ни талент, ни физички јак ни брзина само еден смешен дриблинг то је то.
Боатенг го носим на аватар пошто сакам такви играчи ка него, Мексес, Де Јонг, Кучка....
на времето Гатузо =) Не го носим сигурно пошто е убав![]()