Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Тоти е Тоти,лош губитник уште полош победник.
Играчки е врв,надвор од терен никад немал некои којзнае какви скандали(тоа незнам кој и од каде го ископа),карактерот му е зезнат,онака горделив,препотентен,римјански(тоа му е дамката за која сите се фаќаат)
Легенда е чоекот,со Џиџи се последни мохиканци од златното доба на калчото,гледајте ги додека се уште активни и оладете :P

Тоти е можеби најкомплетен напаѓач што играл у Серија А деценијава.Али ради гадното понашање и сељачки испади освен навивачите на Рома никој друг не го поштуе.Никад не дожиевал да му аплаудираат навијачи на ривалски клуб,ко на пример ултрасите на Лацио шо му аплаудираа на Џиџи пред некоја година.Е тоа е за мене легенда,врв што може да го достигне играч.Почит и од своите и од ривалите.

лацио немаат навивачи :cool:[DOUBLEPOST=1454522247][/DOUBLEPOST]
12662438_10153494391949200_8931769560151194094_n.png

Можеше и требаше Саба да му даде шанса пред 2години чинам.Сигурно послабо од сегашниов Џеко,претходно од Дестро и Думбиа немаше да одигра :D

Можеше и требаше Саба да му даде шанса пред 2години чинам.Сигурно послабо од сегашниов Џеко,претходно од Дестро и Думбиа немаше да одигра :D

Овој бомбер ако го имавме во тимот не само простор, туку и дупки на здраво ќе отвараше, некоја аркада ќе отвореше, чак и некое работно место. :) Моја прогноза 15 + гола по сезона за Моска :D

Овој бомбер ако го имавме во тимот не само простор, туку и дупки на здраво ќе отвараше, некоја аркада ќе отвореше, чак и некое работно место. :) Моја прогноза 15 + гола по сезона за Моска :D
La barba non perdona !!! :anco::uzi:

Москардели бе брада една неартикулисана жити патецот на та глата.:D

5125paninimosca.jpg

Абе Тоти е Тоти,лош губитник уште полош победник.
Играчки е врв,надвор од терен никад немал некои којзнае какви скандали(тоа незнам кој и од каде го ископа),карактерот му е зезнат,онака горделив,препотентен,римјански(тоа му е дамката за која сите се фаќаат)
Легенда е чоекот,со Џиџи се последни мохиканци од златното доба на калчото,гледајте ги додека се уште активни и оладете :P
A Абијати ?

Ова сигурно е од инает и ништо друго, најдобар играч ни е не знам како не го гледаш тоа :)
Што од инает таке е, Бонавентура најдобар играч ни е.... не е жално? Какви играчи све имало у Милан дојде ред најдобар да ни биде на терен, да пукнеш од мука.... ама тоа е ајде не ми се дискитира за таков играч, може и до мене е... мене ич не ми е омилен, ни талент, ни физички јак ни брзина само еден смешен дриблинг то је то.

Боатенг го носиш на аватар. :icon_lol:
Боатенг го носим на аватар пошто сакам такви играчи ка него, Мексес, Де Јонг, Кучка....
на времето Гатузо =) Не го носим сигурно пошто е убав :D

Kaj e toj Liljakoviot sto sakase kladenje vo Avatari deka fiorentina ke zavrsi pred milan !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom