Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ги дупев Интер пак оти победија 1-0, али и ние не бевме нешто поарни и тоа автогол си треснаа тие Џенова па затоа си ќутам.

Наредно коло играат Верона, Карпи и Фросиноне против Интер, Наполи и Јувентус. Еве шанса за Верона да уствари втора победа во сезонава.

Ќе ги дупев Интер пак оти победија 1-0, али и ние не бевме нешто поарни и тоа автогол си треснаа тие Џенова па затоа си ќутам.

Наредно коло играат Верона, Карпи и Фросиноне против Интер, Наполи и Јувентус. Еве шанса за Верона да уствари втора победа во сезонава.

Ако добро памтам не изгубивте вие од Фросиноне првава ?

Гонзало факинг Игуаин, 23/23

Само 6 екипи му бегаат со +10 голови, со останатите 14 е тука негде + - 4-5 гола. :D
Интер има 4 поише од него. :icon_mrgr:
Верона има 16 :pos:

Ако остане здрав Игуаин има шанси Наполи за скудето, ако се повреди ќе го јадат класика ....

Што од инает таке е, Бонавентура најдобар играч ни е.... не е жално? Какви играчи све имало у Милан дојде ред најдобар да ни биде на терен, да пукнеш од мука.... ама тоа е ајде не ми се дискитира за таков играч, може и до мене е... мене ич не ми е омилен, ни талент, ни физички јак ни брзина само еден смешен дриблинг то је то.

Боатенг го носим на аватар пошто сакам такви играчи ка него, Мексес, Де Јонг, Кучка....
на времето Гатузо =) Не го носим сигурно пошто е убав :D

Миланез извини ама смешен си со демантирањето на Џек

Наполи не е е само Игуаин иако според статистиката изгледа дека е така. Инсиње и Каљехон ако и се повредат. Двајцата се со вкупно 14 голови и 16 асистенции.

Фиорентина е во таква лоша форма што не памтам од кога не играле волку лошо. Синоќа не заслужија победа, Карпи играша солидно (иако според мене Карпи има солиден напаѓачки потенцијал). Ако Фиоре не го врати флуидот кој го имаа септември-октомври тешко да се борат за ЛШ место. Голем пад во играта...Соуза што побрзо треба да ги интегрира Тељо, Зарате и Т.Коста во прв тим пошто дечкиве се доста мотивирани.

12669524_10153345144482304_274953555112314174_n.jpg

Што од инает таке е, Бонавентура најдобар играч ни е.... не е жално? Какви играчи све имало у Милан дојде ред најдобар да ни биде на терен, да пукнеш од мука.... ама тоа е ајде не ми се дискитира за таков играч, може и до мене е... мене ич не ми е омилен, ни талент, ни физички јак ни брзина само еден смешен дриблинг то је то.

Боатенг го носим на аватар пошто сакам такви играчи ка него, Мексес, Де Јонг, Кучка....
на времето Гатузо =) Не го носим сигурно пошто е убав :D
кај тебе е проблемот што опсесија ти се бразилските фудбалери да беше бонавентура бонавентурињо јас верувам ќе се колнеше и крстеше во него
замисли да дојдеше од сантос, да беше бразилец - ваљда ќе сакаше да те викаат џек бонавентура како оној александре пато што му беше прекарот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom